Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

mój mąż jako główny aplikant również dostał zaproszenie na grudzień. pomimo, że dosłaliśmy poprawione formularze i akt ślubu to kcc, to zaproszenie dostał tylko on. rozumiem, że aby zmienili zaproszenie,ale dla całej rodziny, ty kontaktuję się z ambasadą, a nie z kcc?

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

witam

mój mąż jako główny aplikant również dostał zaproszenie na grudzień. pomimo, że dosłaliśmy poprawione formularze i akt ślubu to kcc, to zaproszenie dostał tylko on. rozumiem, że aby zmienili zaproszenie,ale dla całej rodziny, ty kontaktuję się z ambasadą, a nie z kcc?

Ale jak się zalogujesz to widzisz tylko jego imię i nazwisko? Bo my na dole strony widzimy również dane moje i synka (mąż jest głównym aplikantem). W celu zmiany terminu będziemy kontaktować się z ambasadą.

Napisano

Ale jak się zalogujesz to widzisz tylko jego imię i nazwisko? Bo my na dole strony widzimy również dane moje i synka (mąż jest głównym aplikantem). W celu zmiany terminu będziemy kontaktować się z ambasadą.

tak, tylko jego dane, dlatego, ze my slub bralismy w czerwcu, juz po wyslaniu jego dokumentów.

Napisano

tutaj na forum jest odpowiedz co do przesuniecia rozmowy

i jesli chodzi o rozmowy teraz jest duza szansa na rozmowe za np miesiac ,,ale juz za pare miesiecy takie przesuniecie moze sie skonczyc tym ze wiz zabraknie i tyle w tym temacie

jak juz napisala Joanna ,te wizy nie czekaja na nikogo i kto pierwszy ten lepszy

sawi zapoznaj sie dobrze z tematem o dv 2013

masz opisane co i jak z slubem,odeslaniem papierow wczesniej itd

Napisano

Z tego co ja się doczytalem w temacie ślubu, to ponoć jest tak, ze ślub możesz wziąć tydzień przed rozmową tylko na rozmowę musisz przynieść twój poprawiony formularz oraz drugiej połówki i odpis zupełny aktu ślubu.

Więc nie widzę problemu, na zaproszeniu jest tylko główny aplikant.

Napisano

ja tak samo nie widze

jedynie na rozmowie nalezy pokazac wrazie czegos zdjecia,pokazac ze slub z milosci :) i tyle

dlatego Konsulowie pytaja sie o dziewczyne,narzeczona-narzeczonego-chlopaka ze mozna razem ktos by wylecial,polecial

tutaj mamy juz taki przyklad takiej rozmowy,pytan :)

Napisano

witam

Witam i pozdrawiam! Po przeczytaniu Pani wiadomości mam zapytanie o numer CN, ponieważ mój jest 30***, więc pragnę w przybliżeniu ustalić miesiąc rozmowy z konsulem.

Napisano

Witam i pozdrawiam! Po przeczytaniu Pani wiadomości mam zapytanie o numer CN, ponieważ mój jest 30***, więc pragnę w przybliżeniu ustalić miesiąc rozmowy z konsulem.

nasz cn 11xxx- spotkanie na 19 grudnia

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...