sawi81 Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 witam mój mąż jako główny aplikant również dostał zaproszenie na grudzień. pomimo, że dosłaliśmy poprawione formularze i akt ślubu to kcc, to zaproszenie dostał tylko on. rozumiem, że aby zmienili zaproszenie,ale dla całej rodziny, ty kontaktuję się z ambasadą, a nie z kcc?
karolamo Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 witam mój mąż jako główny aplikant również dostał zaproszenie na grudzień. pomimo, że dosłaliśmy poprawione formularze i akt ślubu to kcc, to zaproszenie dostał tylko on. rozumiem, że aby zmienili zaproszenie,ale dla całej rodziny, ty kontaktuję się z ambasadą, a nie z kcc? Ale jak się zalogujesz to widzisz tylko jego imię i nazwisko? Bo my na dole strony widzimy również dane moje i synka (mąż jest głównym aplikantem). W celu zmiany terminu będziemy kontaktować się z ambasadą.
sawi81 Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Ale jak się zalogujesz to widzisz tylko jego imię i nazwisko? Bo my na dole strony widzimy również dane moje i synka (mąż jest głównym aplikantem). W celu zmiany terminu będziemy kontaktować się z ambasadą. tak, tylko jego dane, dlatego, ze my slub bralismy w czerwcu, juz po wyslaniu jego dokumentów.
sly6 Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 tutaj na forum jest odpowiedz co do przesuniecia rozmowy i jesli chodzi o rozmowy teraz jest duza szansa na rozmowe za np miesiac ,,ale juz za pare miesiecy takie przesuniecie moze sie skonczyc tym ze wiz zabraknie i tyle w tym temacie jak juz napisala Joanna ,te wizy nie czekaja na nikogo i kto pierwszy ten lepszy sawi zapoznaj sie dobrze z tematem o dv 2013 masz opisane co i jak z slubem,odeslaniem papierow wczesniej itd
leszekny Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 Z tego co ja się doczytalem w temacie ślubu, to ponoć jest tak, ze ślub możesz wziąć tydzień przed rozmową tylko na rozmowę musisz przynieść twój poprawiony formularz oraz drugiej połówki i odpis zupełny aktu ślubu. Więc nie widzę problemu, na zaproszeniu jest tylko główny aplikant.
sly6 Napisano 19 Października 2013 Zgłoś Napisano 19 Października 2013 ja tak samo nie widze jedynie na rozmowie nalezy pokazac wrazie czegos zdjecia,pokazac ze slub z milosci i tyle dlatego Konsulowie pytaja sie o dziewczyne,narzeczona-narzeczonego-chlopaka ze mozna razem ktos by wylecial,polecial tutaj mamy juz taki przyklad takiej rozmowy,pytan
k75 Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 witam mój mąż jako główny aplikant również dostał zaproszenie na grudzień. pomimo, że dosłaliśmy poprawione formularze i akt ślubu to kcc, to zaproszenie dostał tylko on. rozumiem, że aby zmienili zaproszenie,ale dla całej rodziny, ty kontaktuję się z ambasadą, a nie z kcc? Witam i pozdrawiam! Po przeczytaniu Pani wiadomości mam zapytanie o numer CN, ponieważ mój jest 30***, więc pragnę w przybliżeniu ustalić miesiąc rozmowy z konsulem.
leszekny Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Witam i pozdrawiam! Po przeczytaniu Pani wiadomości mam zapytanie o numer CN, ponieważ mój jest 30***, więc pragnę w przybliżeniu ustalić miesiąc rozmowy z konsulem. Przestudiuj tabele z poprzednich lat http://www.dv-info.site40.net/ Ja stawiam na maj, czerwiec
sawi81 Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Witam i pozdrawiam! Po przeczytaniu Pani wiadomości mam zapytanie o numer CN, ponieważ mój jest 30***, więc pragnę w przybliżeniu ustalić miesiąc rozmowy z konsulem. nasz cn 11xxx- spotkanie na 19 grudnia pozdrawiam
k75 Napisano 20 Października 2013 Zgłoś Napisano 20 Października 2013 Przestudiuj tabele z poprzednich lat http://www.dv-info.site40.net/ Ja stawiam na maj, czerwiec Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.