Sara Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Jakis dokument stwierdzajacy, ze sponsor ma konto w banku, od kiedy i ile na koncie. Ale same taxy i paystuby wystarcza. Chodzi o to, zeby przekonac konsula, ze po zawarciu zwiazku malzenskiego nie bedziesz obciazeniem dla panstwa amerykanskiego :-) Nie zapomnijcie w takim razie dolaczyc aktu urodzenia sponsora. W jakim celu mam brać na rozmowę z konsulem akt urodzenia sponsora/narzeczonego? Czy musi to być oryginał, czy wystarczy kopia?
spicyvanilla Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2013 Moim zdaniem to jakaś pomyłka. Mam już wizę i niedawno czytałam wszystko, co możliwe na ten temat i nigdzie nie znalazłam informacji o konieczności dołączenia aktu urodzenia sponsora.
Sara Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2013 Moim zdaniem to jakaś pomyłka. Mam już wizę i niedawno czytałam wszystko, co możliwe na ten temat i nigdzie nie znalazłam informacji o konieczności dołączenia aktu urodzenia sponsora. Dzięki za informację
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.