Gabrychaaaa Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Witam, chce zapytać ile mogę mieć walizek z Miami do Wawy lecąc z AA? Lecąc do Miami mieliśmy po jednej, ale po zakupach przybyło jak zwykle bagazu. Wydaje mi sie, że mogę mieć na osobę 2 x 23 kg. Czy ktoś mogłyby mnie upewnić, że sie nie mylę, bo awantura z mężem wisi na włosku;-)
KaeR Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Przeważnie w większości linii jeden 23kg. Sprawdź stronę AA i bilet.
misfer Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 2 x 23 kg to było jakieś 3-5 lat temu:) teraz w większości linii jest torba na głowe 23kg, chociaż ostatnio widziałem na JFK chińczyka z 6 wielkimi torbami (może sobie dokupił hehe)
kzielu Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 http://www.aa.com/i18n/travelInformation/baggage/baggageAllowance.jsp Oczywiscie ze jeden bezplatnie w ekonomicznej - linie ktore w tej chwili maja bezplatne 2 sztuki chyba juz sie nie zdarzaja. $60 za dodatkowa walizke.
Gabrychaaaa Napisano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Na bilecie 1 sztuka, a na stronie 2 sztuki dla pełnego biletu. No i bądz tu mądry. Rok temu jak wracałam z wakacji Pani z AA na lotnisku w Miami przyjmując walizki mówiła, że jej wszystko jedno ile ich jest, byleby każda nie ważyła więcej niz 23kg.
Joanna30 Napisano 10 Maja 2013 Zgłoś Napisano 10 Maja 2013 Dla ekonomicznej zwykle jest 1 sztuka, dla biznes i pierwszej są 2.
jkb Napisano 10 Maja 2013 Zgłoś Napisano 10 Maja 2013 Może jako pełny bilet przewoźnik rozumie Full Fare?
AvaNewJersey Napisano 23 Maja 2013 Zgłoś Napisano 23 Maja 2013 Ja wlasnie sie zastanawialam jak to w koncu jest z walizkami jest, lece do polski w czerwcu Newark NJ- London- warszawa i lece British Air. Aha i czy komus zgubili walizki?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.