KaeR Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Witam, powiem szczerze, że poza tym co napisaliście wcześniej to ciągiem dalszym się póki co nie interesowałam. Z resztą ten cały wyjazd to taki spontaniczny, tak z 1,5 miesiąca temu wpadłam na to a czemu nie, nigdy wcześniej nie planowałam żadnej podróży do stanów. Co tam się dzieje na tym lotnisku? Też jakieś przesłuchanie? Bo chyba znów mam się czym martwić Nie miała baba problemu, to sobie wymyśliła wakacje... Może jest tu jakiś wątek dotyczący tego drugiego etapu? Bo nawet nie wiem co wpisać w wyszukiwarkę... Nie przejmuj sie. Szukanie dziury w calym. Beda pytac najwyzej przed wsiadaniem do samolotu do USA pytac kto pakowal walizke, jakas elektronika itd. A potem z urzednikiem juz w USA pytania odnosnie planow w USA itd.
sly6 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 noena,poradszilas sobie w Konsulacie to i na granicy poradzisz,masz tak sami mowic i bedzie ok tak samo w Amsterdamie
coldsauce Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Kaer nadal jest taka rozmowa w Amsterdamie ostatnio byl post taki na forum ze ktos taka rozmowa mial na lotnisku Dokladnie tak...jest...i dla kogos kto leci pierwszy raz...moze to byc bardzo stresujace...gdyz padaja znow te same pytania: do kogo, po co i dlaczego.... Pamietam, że w Amsterdamie, bo z wiekszości głównych lotnisk zniknęła, ale to jest prywatna firma (Securitas chyba) więc nie jest to nic trudnego, jak pisał coldsauce. Noena dostała wizę i nie ma co straszyć ją procentami. haha...ja nie strasze..absolutnie....ale mysle ze dokladne info zawsze sie przyda...lepsze to niz zostac zaskoczonym....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.