Skocz do zawartości

Co Dokładnie Przysyłają W Pakiecie?

Sara

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

OKEJ! senkju jestem ostatnio strasznie roztargniona i sprawy zaczynają się komplikować poza wizą więc z góry wybaczcie za idiotyczne pytania, a z drugiej strony to strasznie mało informacji jest jeżeli chodzi o dzieci w tej kwestii K1.....jak mi się skończy ambaras to moze zrobie taki opis krótki dla przyszłych mam....

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jak już pisałam, nie było żadnego listu po NOA2. Jak masz już numer sprawy z NVC i wiesz, że przesłali papiery do Ambasady, to jakiś tydzień później możesz sprawdzić online status (Visa Status Check). Jeśli jest "ready", to odsyłasz mailem DS 230 i checklist. I z górki! Mój wywiad miał miejsce dokładnie miesiąc po NOA2!

hej Laurka

gdzie jest ten case number?

to jest to samo, co numer, ktorym sprawdzalam status sprawy?

bo na visa status check mi nie przyjmuje tego numeru

Napisano

Nie. Chodzi o numer, ktory nadaje NVC. Jest on na papierach, ktore oni przesylaja do Warszawy. Nalezy zadzwonic do NVC i poprosic, zeby Wam go podali oraz powiedzieli, kiedy odeslali papiery. Wtedy bedziecie poinformowani i mozna dzialac dalej :)

Napisano

A ja mam głupie pytanie odnośnie IV/F04.

CZy przy odsyłaniu tego paierka trzeba zaznaczyc wszystkie te krateczki?

Bo jeśli chodzi o sponsorowanie to wymagany jest I-134 a nie I-864. Generalnie punkt 3. 5. i 7. z tym sponsorowaniem to mnie nie dotyczy to po prostu tego nie zaznaczam? Bo wszyscy pisali ze odhaczyli wszystko... :P

Napisano

Ja nie odchaczyłam wszystkiego :P nie dotyczy cie support dla emigrantów normalnych tylko ten dla narzeczonych, ja tez nie odchaczałam małzenstwa itd bo nigdy nie byłam w zwiazku takowym lol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...