KasiaHania Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2013 Okej senkju, ale dalej nie wiem co z tymi pozostałym dokumentami >.< oszalec idzie nub ze mnie straszny
sly6 Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2013 ds 156 wpyleniasz za Corke,tak samo ten ds 156k ..wpisujesz potem ze Ty to wypelnialas
KasiaHania Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2013 OKEJ! senkju jestem ostatnio strasznie roztargniona i sprawy zaczynają się komplikować poza wizą więc z góry wybaczcie za idiotyczne pytania, a z drugiej strony to strasznie mało informacji jest jeżeli chodzi o dzieci w tej kwestii K1.....jak mi się skończy ambaras to moze zrobie taki opis krótki dla przyszłych mam....
sly6 Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2013 dziekuje za taki temat-post jak k-1 i dziecko
KasiaHania Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2013 No chociaż troszkę postaram się zrewanżować za pomoc jakiej mi tutaj udzielono Pozdrawiam serdecznie
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Jak już pisałam, nie było żadnego listu po NOA2. Jak masz już numer sprawy z NVC i wiesz, że przesłali papiery do Ambasady, to jakiś tydzień później możesz sprawdzić online status (Visa Status Check). Jeśli jest "ready", to odsyłasz mailem DS 230 i checklist. I z górki! Mój wywiad miał miejsce dokładnie miesiąc po NOA2! hej Laurka gdzie jest ten case number? to jest to samo, co numer, ktorym sprawdzalam status sprawy? bo na visa status check mi nie przyjmuje tego numeru
Laurka Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Nie. Chodzi o numer, ktory nadaje NVC. Jest on na papierach, ktore oni przesylaja do Warszawy. Nalezy zadzwonic do NVC i poprosic, zeby Wam go podali oraz powiedzieli, kiedy odeslali papiery. Wtedy bedziecie poinformowani i mozna dzialac dalej
Misuzu Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 A ja mam głupie pytanie odnośnie IV/F04. CZy przy odsyłaniu tego paierka trzeba zaznaczyc wszystkie te krateczki? Bo jeśli chodzi o sponsorowanie to wymagany jest I-134 a nie I-864. Generalnie punkt 3. 5. i 7. z tym sponsorowaniem to mnie nie dotyczy to po prostu tego nie zaznaczam? Bo wszyscy pisali ze odhaczyli wszystko...
KasiaHania Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Ja nie odchaczyłam wszystkiego nie dotyczy cie support dla emigrantów normalnych tylko ten dla narzeczonych, ja tez nie odchaczałam małzenstwa itd bo nigdy nie byłam w zwiazku takowym lol
Sara Napisano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2013 odhaczasz tylko to co Ciebie dotyczy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.