Skocz do zawartości

Odmowa Wizy B2 Czy Mam Szanse W Tym Roku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! A więc tak rok temu starałam się o wizę niestety odmowa no trudno, nie byłam do niej odpowiednio przygotowana dodatkow bardzo się sttresowałam i odpowiadałam tak jakbym miała coś do ukrycia lub niewiadomo co przeskrobała. Teraz dalej się o nią staram oczywiście tylko i wyłączne w celach turystycznych. I tu pojawia się moje pytanie wypełniam wniosek i mam pytanie czy kiedykolwiek odmówiono mi wizy, odpowiedż yes i pojawia się Explain i co teraz mam tam wpisać? Prosze o możliwie szybką odpowiedź.

I jak oceniacie moje szanse jadę do ciotki, ona opłaca cały wyjazd i mój pobyt tam, mam 19 lat i za rok matura.

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

a wtedy do kogo lecialas? a odmowa moze byc za klamstwo,za nielegalny pobyt lub tez pewien paragraf tzn male zwiazki z Polska ;)

a u Ciebie co bylo ?

Napisano

No właśnie też do ciotki jest tam legalnie. I właśnie chodzziło o małe związki z Polską

Dodam, że mam zaproszenie z którego jasno wynika że stać ją żeby ponieść wszystkie koszty.

Napisano

okej dzięki! A moje szanse? Bo obawiam się tego, że skoro w tamtym roku dostalam odmowe to w tym sytuacja może się powtórzyć, np. dlatego, że moja sytuacja nie zmienila się

Napisano

perlo z wielu zaproszen tak wynika i bedzie wynikac ze kogos stac na opieke,oplate

ale jakos nie ktore osoby zostaja dluzej-pracuja nielegalnie ;)

To Ty masz Konsula przekonac a nie zaproszenie :)

Napisano

No wiem, ale mój problem polega na tym, że strasznie się stresuje i boję się, że to może decydować o tym czy jestem wiarygodna czy nie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...