Skocz do zawartości

Ny

BangBang

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przestan sie podniecac, to ze ty masz mozliwosc byc tam legalnie to nie znaczy ze wszyscy tak moga miec, jesli ktos chce zarobic pieniedzy niech jedzie i nie przejmujcie sie co Ci wielcy "REZYDENCI" tego forum wypisuja

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

przestan sie podniecac, to ze ty masz mozliwosc byc tam legalnie to nie znaczy ze wszyscy tak moga miec, jesli ktos chce zarobic pieniedzy niech jedzie i nie przejmujcie sie co Ci wielcy "REZYDENCI" tego forum wypisuja

No mam wrażenie, że Tobie poziom ekscytacji sięga zenitu przy pisaniu tych postów. Nie dość, że na zadane pytania nie odpowiadasz, to jeszcze innym starasz się kit wciskać... Jest tyle miejsc, w które można z Polski legalnie wyemigrować i porządnie zarobić, więc czemu na siłę Ameryka na nielegalu?

Napisano

Nie wciskam kitu :) pisze potwierdzona prawde:) moze komus podoba sie ameryka i chce tylko tam pracowac?? a nie moze legalnie wiec co bys znawco podpowiedział takim ludziom??? co maja zrobic??? ( nie chodzi tutaj o mnie :) ) .

Napisano

oczywiscie jak zyjesz uczciwie i nic nie przeginasz

Czyli według Ciebie osoba wyjeżdżająca turystycznie i łamiąca prawo, bo pracująca na wizie do tego nie przeznaczonej, zostająca po dozwolonym czasie pobytu żyje uczciwie i nie przegina.

No to faktycznie nie dogadamy się w tym temacie.

Mnie nie przeszkadza, jak ktoś chce wyjechać i zostać nielegalnie. No, może trochę, bo przez takich ludzi ciągle mamy wizy... Ale generalnie mnie osobiście to nie dotyka. Jak ktoś chce siedzieć na nielegalu, to niech siedzi, ale niech potem nie płacze, że ma problem.

Tylko niech nie oczekuje, że na tym forum będziemy pomagać w łamaniu prawa i podpowiadać, jak wyjechać "turystycznie" i już nie wrócić.

Każdy odpowiada sam za siebie i to on ponosi konsekwencje swoich decyzji.

A jeśli tak Ci przeszkadza to, co piszą użytkownicy tego forum, to przecież nikt Cię tu na siłę nie trzyma.

Napisano

To po co Obama daje tym ludziom mozliwosc otrzymania obywatelstwa??? kto daje przestepcom mozliwosc legalnego zycia??? odpowiedz. Forum jest skorumpowane i tyle :)

Napisano

Nie wciskam kitu :) pisze potwierdzona prawde:) moze komus podoba sie ameryka i chce tylko tam pracowac?? a nie moze legalnie wiec co bys znawco podpowiedział takim ludziom??? co maja zrobic??? ( nie chodzi tutaj o mnie :) ) .

A to teraz powiedz mi, co mają zrobić miliony ludzi z całego świata, którzy chcieliby wyemigrować do Ameryki? Przylecieć na nielegalu wszyscy? Pomyśl chwilę, znawco... To może niech Polska otworzy granice i niech wszyscy z całego świata, co mają gorzej, niech osiedlą się u nas? Przepisy imigracyjne zostały stworzone w konkretnym celu, a nie "bo nie"...

Napisano

Widzę, że kompletnie nie rozumiesz sensu i podstaw tej reformy, która jest właśnie wałkowana w USA.

A to teraz powiedz mi, co mają zrobić miliony ludzi z całego świata, którzy chcieliby wyemigrować do Ameryki? Przylecieć na nielegalu wszyscy?

No oczywiście, że tak. Bo przecież Ameryka przywita wszystkich z otwartymi ramionami.

Napisano

To po co Obama daje tym ludziom mozliwosc otrzymania obywatelstwa??? kto daje przestepcom mozliwosc legalnego zycia??? odpowiedz. Forum jest skorumpowane i tyle :)

No nie wiem, po co? Pomyśl chwile... I kto nas korumpuje? :rolleyes:

Napisano

Nie bede sie z wami klocil bo mi sie nie chce, mam swoje zdanie, wkrecajcie ludziom dalej zeby ich zniechecic do jechania do USA:) lub po wizy, bo to jest wasze zadanie na tym forum , 3majcie tak dalej :)

Napisano

A ktoś w ogóle zadał sobie trud i wszedł w linka którego podalam gdy pisalam o W&T? (10 post w tym temacie) tam można znaleźć oprogramowania W&T na 4 miesiące + 30 dni na zwiedzanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...