klaudisz188 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Lecę do Seattle Wątpię, że zdążę bo za niedługo weekend majowy i się przeciągnie a do tego jest jeszcze praca i ciężko będę miała o wolne no bo w sumie to w mojej pracy nigdy nie ma wolnego xD A poza tym musze się umówic na wizytę z konsulem. Czytałam gdzieś, że ktoś tam czekał ok. miesiąc na interview. No to trochę biednie xd długo... Czyli bez tych szczepionek chyba zdążę no ale nie jestem kasiasta i 450-600 dolców to sporo i teraz dylemat się pojawia.. Tak z innej beczki to czy powiedziałabyś mi jak wygląda rozmowa z konsulem w sprawie k1? Jakie są pytania, czego mogę się spodziewac itd? Z góry dzięki
Laurka Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Lecę do Seattle Wątpię, że zdążę bo za niedługo weekend majowy i się przeciągnie a do tego jest jeszcze praca i ciężko będę miała o wolne no bo w sumie to w mojej pracy nigdy nie ma wolnego xD A poza tym musze się umówic na wizytę z konsulem. Czytałam gdzieś, że ktoś tam czekał ok. miesiąc na interview. No to trochę biednie xd długo... Czyli bez tych szczepionek chyba zdążę no ale nie jestem kasiasta i 450-600 dolców to sporo i teraz dylemat się pojawia.. Tak z innej beczki to czy powiedziałabyś mi jak wygląda rozmowa z konsulem w sprawie k1? Jakie są pytania, czego mogę się spodziewac itd? Z góry dzięki Olej prace, przeciez zaraz wylatujesz na inny kontynent xD Na interview idzie sie z dnia na dzien. Jak sie ma wszystkie dokumenty gotowe, robi sie oplate i mozna sie umawiac. Terminy sa na nastepny dzien. Jesli ktos czekal miesiac, to zapewne z wlasnego wyboru. To jest normalna rozmowa. Nie bedzie pytania na ktore nie znasz odpowiedzi, bo dotycza Ciebie i Twojej drugiej polowki. 5 minut milej pogawedki i tyle!
klaudisz188 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Wiem, że wylatuje ale jak oleje to zwierzęta zdechną xD Muszę pierw kogoś znaleźć za mnie Dobrze, dziękuję A ubiór to jakiś elegancki? galowy? czy jakiś normalny?
Sara Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 Ubior taki, jaki uwazasz za stosowny. Ludzie przychodza ubrani bardzo roznie. Doradzam semi-professional
Laurka Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 Niedawno padlo tu takie pytanie i byla odpowiedz, ktora powtorze. Idziesz jak petent do urzedu, a wiec schludnie, bez fajerwerkow.
Misuzu Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja zakładałam taki temat w tym dziale jak sie ubrać. Poszukaj tam jest trochę odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.