Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zwycięzcy loterii wizowej . W USA nie wolno płacić za pracę .Również płacić poprzez odpracowanie tygodnia czy dwóch za darmo. W USA jeśli ktoś chce pracować to pracę dostanie .Na początku lepszą lub gorszą ale nie wolno kupować pracy bo w ten sposób dajecie zarabiać różnym pośrednikom za coś co można znaleźć wkładając samemu trochę wysiłku. Zapłacisz ,popracujesz miesiąc a później wylecisz.

Jak macie tu przylatywać po to by kupować pracę to lepiej zostańcie w Polsce :)

Napisano

Zwycięzcy loterii wizowej . W USA nie wolno płacić za pracę .Również płacić poprzez odpracowanie tygodnia czy dwóch za darmo. W USA jeśli ktoś chce pracować to pracę dostanie .Na początku lepszą lub gorszą ale nie wolno kupować pracy bo w ten sposób dajecie zarabiać różnym pośrednikom za coś co można znaleźć wkładając samemu trochę wysiłku. Zapłacisz ,popracujesz miesiąc a później wylecisz.

Jak macie tu przylatywać po to by kupować pracę to lepiej zostańcie w Polsce :)

Moje pytanie zadalem specjalnie gdyz wiem ze za prace nie wolno placic..chcialem sprawdzic te firme :) to tyle :)..ale dzieki za ostrzezenie

Napisano

Nie musi to byc wcale jakis przekret. Moze to tez byc normalna agencja rekrutacyjna pobierajaca oplaty od oglaszajacych sie firm, a nie od szukajacych pracy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Polak potrafi zrobic interes na wszystkim. Na stronie nic nie maja o pracach dla zwyciezcow. Ciekawe co to za praca?

Polak? Ja bym takie... (nie wiem jak to określić) żerujące i doraźnie wykorzystujące nieświadomość ludzi głównie młodych i niedoświadczonych, mianem Polaków nie nazywał. :)

• 5 tygodni później...
Napisano

Brak profesjonalizmu. Nie potrafi przetworzyć amerykańskiego życiorysu (resume). Tak jak przypuszczałem oferty praca na poziomie dla nielegalnych. Szkoda czasu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...