Krzychoo Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, Wczoraj umówiłem sie poprzez internet na rozmowę z konsulem - najbliższa dostępna data była 10.07 więc taką wybrałem. Martwi mnie jedno - 20.07 mam wylot do USA wobec czego mam pytanie - dam radę odebrać paszport z wizą do tego czasu? Czy może dzwonić do ambasady, aby mi znaleźli jakiś wczesniejszy termin rozmowy? Pozdrawiam Krzysiek
sly6 Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 dasz rade pamietaj aby wybrac miejsce odbioru w TNT jak nablizej miejsca Twojego zamieszkania
iddqdmb Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 Bez problemów ogarniesz to wszystko. Ja po pozytywnej decyzji w konsulacie w Krakowie która była we wtorek, dwa dni później czyli w czwartek już odbieralem paszport w TNT.
dzoana Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2013 max do tygodnia więc dasz rade, teraz to jedynie czeka Cię pozytywna rozmowa i wylot!
Krzychoo Napisano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Lipca 2013 Dzięki za informacje. Ustawiłem sobie punkt odbioru w Krakowie tam podobno najszybciej dostarczają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.