Skocz do zawartości

Nvc

Sara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O wow! To teraz spokojnie moge sie przygotowywac na wywiad. I tak mam badania za tydz. w czwartek. Ba nawet jeszcze nie mam dokumentów od narzeczonego, ale jak tak szybko ładnie idzie to do konca listopada zdaże :)

A jeszcze mi powiedz jak umawiałas spotkanie to było duzo wolnych terminów na K1? Tj. czy np. za 3 dni były wolne terminy?

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Byly wolne nawet na dzien nastepny. Spokojne zdazysz. Mozesz zaczac sie pakowac .Ja na lotnisku w Chicago spedzilam 10 min. 5 min.czekalam w kolejce i kolejne 5 rozmowy z oficerem. SSN zajelo mi kolejne 10 min.(mimo ze nie mialam ze soba I94). Jak widzisz nie takie to straszne. Powodzenia.

Napisano

Dzięki!

Dzisiaj zmieniła mi się data na statusie. Było na status updated date: 23OCT i dzisiaj sie zmieniło na 29OCT. Czy to może, np. znaczyc że wysłali do mnie pakiet? Dopierooo :P

Napisano

Znowu zmieniła mi sie data update na dzisiejsza 31 OCT. Co oni z tym robią? Wiem, że sprawa doszła 28, bo sobie to wyśledziłam... Kiedy dostaliscie pakiet, po ilu aktualizacjach?

Napisano

A dlaczego, ze sie tak spytam, tak dlugo zwlekaliscie z affidavitem? No, ale juz jestes blisko celu! Glebokie oddechy, relaks, bedzie dobrze! Juz niedlugo najbardziej meczaca i przykra czesc procesu bedzie za Wami! :) :)

Napisano

Bo się wydawało, że jest tak duzo czasu na to jeszcze. Tym bardziej, ze otrzymanie numeru sprawy tak sie przeciągało. 6 tyg czekalismy. No a badan bez numeru nie mogłam umówić. Ale teraz wszystko sie sprawdza to co czytałam na forum. TAk to sie długo czeka, ale jak jest sprawa w ambasadzie to nagle czas smiga i nie mozna sie wyrobić :D

Juz nie mogę się doczekać! Żeby wszystko poszło ok!

Napisano

Moglas umawiac badania bez numeru sprawy ale teraz to i tak nie ma znaczenia. Powodzenia i nie stresuj sie wszystko bedzie ok. Moja rozmowa z P.Konsul trwala 5 min.i byla przemila pogawedka:-) Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...