margolcia88 Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 hej, mam problem ponieważ nie mogę wypełnić tego wniosku , ciągle mi się pojawia że mam niewystarczające wymagania systemowe tzn adobe itp gdzie akurat ten program mam aktualizowany non stop, próbowałam już na wszystkich przeglądarkach. Czy ktoś z Was miał taki problem, i jak go rozwiązać? ;/
Laurka Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Nie mam pojecia. Probowalas na innym komputerze?
margolcia88 Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Tak, dziś u siebie w pracy i to samo po wypełnieniu wszystkiego po "kontynuuj" pojawia się błąd i przekierowuje mnie do strony gdzie jest napisane że właśnie moja przeglądarka jest nie taka i adobe również. Próbowałam na Mozilli , Operze, Explorerze i wszędzie to samo ;/
margolcia88 Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 sprawdziłam Chrome - również to samo. Pozostał tylko Firefox, ale skoro na poprzednich przeglądarkach nie działało to nie wydaje mi się że pojawi się tu sukces. ;/
andyopole Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Musi ze jest w tym palec Bozy... Zastanow sie nad emigracja raz jeszcze.
Magda10 Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 hahaha. andyopole co za głupoty dziewczynie gadasz. i tak ma stresa
andyopole Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Prawdziwy stress ja dopiero czeka... Po przyjezdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.