Skocz do zawartości

Odzyskanie Green Card?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wczoraj bylem u adwokat by dowiedziec sie wiecej o sponsorowaniu. Kobieta zapewniala mnie, ze w moim przypadku dostane gc 6 miesiecy po zlozeniu wniosku poniewaz wrzesien jest miesiacem” bezkolejkowym” dla tego typu sponsorowania. Teraz nasowa sie pytanie, jest to mozliwe czy chce mnie naciagnac na kase? Pozdrawiam

Napisano

Dziekuje za szybka odpowiedz, czyli te 6 miesiecy jest realnym Czasem? jaki jest koszt takiego sponsoowania, dam rade sam wypelnic taki wniosek bo posredniczka bardzo mocno sie ceni :]

Napisano

tylko ze ten czas moze sie zmienic ;)

wiesz chyba o tym ze w przyszlym miesiacu moze byc np okres oczekiwania 2 miesiace ;) dluzej

jesli ktos moze miec watpliwosci to lepiej zaplacic ,niz miec REF i tym podobne sprawy.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wlasciwie mam podobne pytanie. Moj maz ma zielona karte i jest w Polsce. Juz wiemy, ze nie bedzie mogl wrocic na czas. Czy jest mozliwe odzyskanie GC? Gdzies czytalam,ze jak raz sie jej zrzeczesz to pozniej nie dostaniesz drugi raz a o turystycznej tez szkoda gadac. Czy na prawde jest tak ciezko ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...