WsK Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 Cześć, na innym poscie czytałem ze kwota po wylowsowaniu GC wynosi 755$, ale wylosowanie GC to dopiero poczatek.. czy trzeba ja wpłacić zaraz na początku? czy dopiero po jej otrzymaniu ? bo jak wiadomo wylosowanie GC to jedno a otrzymanie jej do rugie... jesli konsul nie przyzna nam wizy to czy w takiem razie bwedzie ona zwrocona?(nie wiem czy wyrazilem sie jasno ale jesli tak to prosze Was o odpowiedz)
justiki Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 oplate 755 $ wplacasz w dniu interview, jesli z jakis powodow GC nie otrzymasz te pieniadze nie podlegaja zwrotowi... oczywiscie przed samym interview dochodzi koszt badan... j.
sly6 Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 tak jak z wiza turystyczna oplata przepada
Dreed Napisano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2005 Opłata przepada ........ ale zostaje GC !!!!! :wink: :wink: :wink:
WsK Napisano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 Heh A jakie są szanse nie przyznania Zielonej Karty? co może być powodem w tym przypadku? Dreed taki układ mnie satysfakcjonuje
majk Napisano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2005 Szanse penie sa jakies kilknascie do dwudziestu 20%. Widomo nie wszyscy dostaja. Najczestsze odmowy przyznania wizy to popelnienie przestepstw na terenie usa ( w tym nielegalny pobyt) oraz niewystarczajace zabezpierczenie finansowe.
sly6 Napisano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2005 bledne wypelnienie aplikacji i nie zgodnosci z papierami podczas rozmowy,brak sredniego wyksztalcenia lub tez doswiadczenia zawodowego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.