WsK Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Cześć, na innym poscie czytałem ze kwota po wylowsowaniu GC wynosi 755$, ale wylosowanie GC to dopiero poczatek.. czy trzeba ja wpłacić zaraz na początku? czy dopiero po jej otrzymaniu ? bo jak wiadomo wylosowanie GC to jedno a otrzymanie jej do rugie... jesli konsul nie przyzna nam wizy to czy w takiem razie bwedzie ona zwrocona?(nie wiem czy wyrazilem sie jasno ale jesli tak to prosze Was o odpowiedz)
justiki Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 oplate 755 $ wplacasz w dniu interview, jesli z jakis powodow GC nie otrzymasz te pieniadze nie podlegaja zwrotowi... oczywiscie przed samym interview dochodzi koszt badan... j.
Dreed Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Opłata przepada ........ ale zostaje GC !!!!! :wink: :wink: :wink:
WsK Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 Heh A jakie są szanse nie przyznania Zielonej Karty? co może być powodem w tym przypadku? Dreed taki układ mnie satysfakcjonuje
majk Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Szanse penie sa jakies kilknascie do dwudziestu 20%. Widomo nie wszyscy dostaja. Najczestsze odmowy przyznania wizy to popelnienie przestepstw na terenie usa ( w tym nielegalny pobyt) oraz niewystarczajace zabezpierczenie finansowe.
sly6 Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 bledne wypelnienie aplikacji i nie zgodnosci z papierami podczas rozmowy,brak sredniego wyksztalcenia lub tez doswiadczenia zawodowego
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.