Sara Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Hej, czy muszę mieć ze sobą formularz I-94? Czy taki formularz otrzymuje od oficera imigracyjnego? Czy w części sama mam go wypełnić? Wiem, że w celu przekroczenia granicy potrzebuję: brązową kopertę, paszport z wizą oraz zdjęcie RTG. Czy również mam mieć ze sobą I-94?
Malgorzata77 Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 Hej, czy muszę mieć ze sobą formularz I-94? Czy taki formularz otrzymuje od oficera imigracyjnego? Czy w części sama mam go wypełnić? Wiem, że w celu przekroczenia granicy potrzebuję: brązową kopertę, paszport z wizą oraz zdjęcie RTG. Czy również mam mieć ze sobą I-94? Też interesuje mnie ten temat ponieważ za miesiąc wylatuję. Z tego co udało mi się wyczytać na visajourney.com to w tym momencie nie ma już papierowych wersji formularza I-94. Po przyjeździe, moża wyszukać swój I-94 wpisując swoje dane tutaj: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html a formularz wygeneruje się i będzie gotowy do druku. Jest to ważne o tyle, że jest on potrzeby do pakietu AOS. Nie wiem czy jest już tak wszędzie, w każdym razie jeśli nie dostaniesz I-94 na lotnisku to poszukaj na tej stornie. Jeśli ktoś już tak robił to proszę o potwierdzenie Jeszcze cały wątek do poczytania: http://www.visajourney.com/forums/topic/433330-arrived-in-the-us-on-k1-visa-but-no-i-94/ Pozdrawiam
Misuzu Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 A nie wypełnia sie tego na lotnisku elektronicznie czy coś? Cos mi sie o uszy obiło. A jeszcze chyba gdzies cvzytałam ze w ogóle to wycofali.
Joanna30 Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2013 Wycofali i jest tylko elektroniczne, ale do AOS jest potrzebna forma papierowa i można ją zdobyć w taki sposób, jak przedstawiła to Malgorzata77.
Laurka Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2013 Nic juz nie trzeba dlugospisem wypelniac ani na pokladzie samolotu ani na lotnisku. W domu mozna sobie to samemu wydrukowac :-)
AgnieszkaS Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2013 Ale nadal wypelnia sie deklaracje celna? Ja pamietam ze byla ona dawana razem z i94 w samolocie.
mathew75 Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2013 Deklaracje celną wypełniają wszyscy. Nawet obywatele.
kamyki15 Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2013 Most Recent Date of Entry (MM/DD/YYYY): co za datę mam tu wpisać , Wróciłam 6 czerwca do domu a do stanów wylatuję znów 23 sierpnia .Kiedy muszę wypełnić ten druk elektronicznie ??? Pomóżcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.