Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co to jest "sęs" ?

A jak Polska byla wylaczona z loterii to kto wizy dostawal ? Rozdzielane sa regionami, pojda dla innych krajow w tym regionie....

Byle do 1 maja bo nie da sie forum czytac co rok przed wynikami loterii... Tylko z tego powodu chocby by bylo milo jakby ja zlikwidowali...

To po co włazisz i czytasz,skoro co rok tak samo................................................... hehehehe

• Odpowiedzi 723
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Please, obczaj jakiegos spell checkera...

Po Twoich wypowiedziach,myślałam,że ty nim jesteś :P

Nie ma znaczenia, bo jest procentowy limit na kraj.

Dzięki za odpowiedz ;)

Napisano

Powiem Wam, że ja strasznie to przeżywam i denerwuje się. Spać po nocach nie mogę. Chyba na niczym mi tak strasznie nie zależało. A to przecież jest loteria i nie mam na to wpływu. Mam bardzo ciężki okres przez te 2 ostatnie 2 tygodnie przed 1 maja (nie żeby wcześniej było dużo lepiej) i wiem, że dużo rzeczy zawalę i zawalam, bo na niczym innym nie mogę się skupić. Nie wyobrażam sobie co będzie jak się nie uda. Ale trzeba wierzyć. Trzymam za wszystkich kciuki mocno zaciśnięte i modlę się za wszystkich startujących w loterii.

Be careful what you wish for because it may come true (uważaj o czym marzysz, bo może się ziścić). :huh:

Napisano

Ano właśnie, be careful what you wish for. To jest moja myśl przewodnia od ostatniego roku, bo dużo moich planów i zamiarów się spełniło, a mimo to z niektórych nie jestem do końca zadowolona. Ale to się okazało dopiero w praniu. Były to plany związane pośrednio ze zmianą miejsca zamieszkania. Także już się nadmiernie nie jaram niczym, co nie zmienia faktu, że czekam na maj;)

Napisano

Przejrzałam sporo wątków na tym forum, ale czasami wypowiedzi starych bywalców są naprawdę nie na miejscu. Bycie adminem (tak sądziłam) jest czymś w rodzaju misji społecznej i wymaga sporo cierpliwości. Wcale nie tak łatwo się czyta wielostronnicowe wątki w celu znalezienia konkretnych informacji, a często jest to zarzut do nowo przybyłych gości pytających w kóło o to samo. Może w takim razie zamknijcie to forum, skoro to taki ciężar?

Tylko przy loterii robi się tu tłoczno, bo reszta tematów zamiera. Zawsze się trafi jakiś sympatyczny rozmówca i zabija chęć wypowiedzi. Zresztą to dość ciekawe i nie dotyczy tylko tego forum, nie wiem czemu ludzie są w stosunku do siebie tacy opryskliwi.

Justka popraw się, bo jak będziesz sadzić ortografy to dostaniesz bana.

Napisano

Przejrzałam sporo wątków na tym forum, ale czasami wypowiedzi starych bywalców są naprawdę nie na miejscu. Bycie adminem (tak sądziłam) jest czymś w rodzaju misji społecznej i wymaga sporo cierpliwości. Wcale nie tak łatwo się czyta wielostronnicowe wątki w celu znalezienia konkretnych informacji, a często jest to zarzut do nowo przybyłych gości pytających w kóło o to samo. Może w takim razie zamknijcie to forum, skoro to taki ciężar?

Tylko przy loterii robi się tu tłoczno, bo reszta tematów zamiera. Zawsze się trafi jakiś sympatyczny rozmówca i zabija chęć wypowiedzi. Zresztą to dość ciekawe i nie dotyczy tylko tego forum, nie wiem czemu ludzie są w stosunku do siebie tacy opryskliwi.

Justka popraw się, bo jak będziesz sadzić ortografy to dostaniesz bana.

Miqhs,próbuje robic co w mojej mocy,ale klawiature mam arabska,tzn:literki i pisze na pamiec,drugi laptop jest w naprawie(ten moj),

Sorrki za byczki.................... :P

Janpalony - słownik ortograficzny sobie kup.

Mi osobiście tak się poukładało, że nawet gdy wylosuję swoją szansę, to na 99% z niej nie skorzystam.

Czemu nie skorzystasz?

Napisano

do smher - oczywiście że jestem napalona na wyjazd :) I sądzę że nie ja jedyna. Odliczam dni.

Nie tylko Ty jesteś napalona,ja też odliczam dni........8,7,6,5,..........................

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...