mat.kaw Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, leciał może ktoś w ostatnim czasie tymi liniami?, bo lecę 29sierpnia zLondyny do NY, proszę o opinię. Pozdrawiam
miro77 Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 Leciałem z Chicago do Paryża. Stary samolot, stara, niezbyt miła obsługa, ale coś za coś, cenna za bilet była niska. Wracałem z Londynu do Chicago i zostałem mile zaskoczony bo mimo że bilet miałem na AA to rejs był obsługiwany przez British Airways.
ktos1 Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2013 Lecialam londyn_ny i moge stwierdzic ze to najlepsze linie jakimi lecialam... Obecnie jestem w ny, lecialam air france... porazka
mat.kaw Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2013 Lecialam londyn_ny i moge stwierdzic ze to najlepsze linie jakimi lecialam... Obecnie jestem w ny, lecialam air france... porazka A dawno to leciałas do NY? A jak jedzenie? jest w cenie biletu??
euro2012 Napisano 4 Września 2013 Zgłoś Napisano 4 Września 2013 też leciałem , bardzo stary samolot jak startował to tak jak autobus by po dołach jechał wszystko trzęsło , ale było okej 1/4 samolotu pusta więcgit
rzecze1 Napisano 5 Września 2013 Zgłoś Napisano 5 Września 2013 Z tego co słyszałem to równia pochyła; ja ostatni raz leciałem dobrych kilka lat temu. Alkohol był płatny, jedzenie amerykanskie (pizza na lunch, batony dostaliśmy na podwieczorek!...). Samoloty są stare, to fakt. Ale to co mi się podobało w AA to ułożenie foteli w Boeingach 777 latających na trasie LON-JFK, a mianowicie 2-5-2, zamiast standardowego 3-3-3. Oczywiście to pozytyw zakładając, że siedzi się w "dwójkach" a nie w środku "piątki" (wiem, że chcieli wprowadzić extra opłaty za "dwójki", nie wiem czy to weszło). Osobiście, jeśli bilet byłby tańszy, to nie widzę problemu. Oczywiście jeśli lot jest obsługiwany przez British Airways (ten sam alliance), to już inna bajka. Pzdr, - Lukasz
mathew75 Napisano 5 Września 2013 Zgłoś Napisano 5 Września 2013 Jeśli w 777 jest układ 3-3-3, to i tak jest dobrze. W większości lini jest 3-4-3. Faktycznie, układ 2-5-2 to wielki plus w AA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.