marika85 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 kto miał zrozumieć ten zrozumiał a tępacy i hejterzy się zawsze przyczepią
kzielu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Nigella nie jest zadna haterka, jest w US od dawna w odróżnieniu od Ciebie i nie używa burackiego pseudo angielskiego jezyka...
lochraven Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Jest hejterką, bo wytknęła ci używanie słowa które nie istnieje?
euro2012 Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2013 człowieku ja mam ojca co jest już tam od 79r więc jej pewnie jeszcze na świecie nie było.. hehe będe pisał jak mi się podoba , jest wolność słowa a komu się nie podoba to niech się nie wypowiada w temacie proste jeszcze na jakieś bzdety , jak dziecko ....that's it.
Nigella Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 człowieku ja mam ojca co jest już tam od 79r A to ja bardzo przepraszam, w tej sytuacji jestes usprawiedliwiony...
Jim Beam Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 będe pisał jak mi się podoba , jest wolność słowa a komu się nie podoba to niech się nie wypowiada w temacie proste jeszcze na jakieś bzdety , jak dziecko .... that's it. Wolny kraj, pisz jak cio sie podoba. Niemniej jednak swiadczy to jedynie o slomie, ktora wylazi ci nachalnie z niepastowanych butow. milego dnia.
Joanna30 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Użytkownikowi marika85 już dziękujemy za udział w forum, a użytkownik euro2012 też się z forum pożegna, jeśli założy kolejne konto, żeby wspierać samego siebie i hejtować innych.
Nigella Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Nie trzeba bylo tak ostro, ja sie nie obrazilam, mam poczucie humoru
ASKA4 Napisano 8 Września 2013 Zgłoś Napisano 8 Września 2013 To ja nie rozumiem. Masz ojca "tam" od 79 roku (naszej ery mam nadzieje!). I nie mogl wspomoc synka jakimis informacjami odnosnie mieszkania?? ...hmmm, bzdety mowisz? To jak juz tu zamieszkasz, to bedziesz jednym z tych, co po 3 miesiacach zapomna ojczystego jezyka . Zycze szczescia
_PQ_ Napisano 8 Września 2013 Zgłoś Napisano 8 Września 2013 Tak w ogóle to 2 bedroom standardowo ma też salon, więc jak na polskie warunki to są to trzy pokoje - sporo studentów by się zmieściło
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.