joziu1989 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Chcilbym przyjechac do USA na stale, ale 2 lata temu bylem w kiciu w Australii za przesiedzenie wizy i prace na czarno. Czy to moze miec wplyw na moj wyjazd do USA, oni maja jakies info urzednicy z usa? prosze o pilna odp
dareknow0 Posted September 8, 2013 Report Posted September 8, 2013 Starając się o wizę imigracyjną musisz ujawnić gdzie wcześniej mieszkałeś powyżej 6 miesięcy i dostarczyć informacje z Australijskiego Rejestru Skazanych. Inaczej mówiąc informacje o karalności . Czy to będzie miało wpływ ??? Hm.... Próby kłamstwa czy matactwa na 100% wykluczą Twoje szanse na otrzymanie wizy imigracyjnej lub nawet turystycznej.
joziu1989 Posted September 8, 2013 Author Report Posted September 8, 2013 chce dodac ze mam mala adnotacje na ten temat w paszporcie pieczatke z misiem i swoje napisane... a w usa sie pobyt staly jakos zalatwi jak ne lopteria to malenztswo dla kasy, w australi to jest popularne wiec nie wierze ze w us tez
tapeta999 Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 tak ma to wpływ i raczej możesz zapomnieć o USA.
joziu1989 Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 a jesli zmienie paszport? a przekraczanie granicy przez puerto rico?
Joanna30 Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ale co ma do tego zmiana paszportu? Ty wypełniając wniosek o wizę, podpisujesz, że wszystko, co w nim podałeś jest prawdą. Jak chcesz kłamać, to nie pytaj o rady. Przekraczanie granicy w Puerto Rico? Tego już w ogóle nie rozumiem...
joziu1989 Posted September 9, 2013 Author Report Posted September 9, 2013 a przypuscmy ze wypeniam wniosek o wize i bedzie pytanie o nie karanlosci? wypelniam z polski wiec co nie musze pisac o kangurach w sumie t dobrze ze mnie z tamtad deportowali bo to chamy jakich malo
Joanna30 Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 A widziałeś w ogóle jak wygląda wniosek o wizę i jakie informacje trzeba podać? No i obawiam się, że to koniec Twojej kariery na forum. Występowałeś/aś już pod tyloma nickami, że nawet nie chce mi się ich tu wymieniać. I nie będę też komentować Twojej opinii na temat Australijczyków... Także od tej chwili pozostaje Ci jedynie lektura forum.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.