jkb Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 A czemu mieliby nie pracowac? Przeciez immigration utrzymuje sie glownie z oplat od petentow.
Laurka Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Tak, wiemy To taki zart mial byc nawiazujacy do ich zolwiego tempa. Pomyslalam, ze skoro normalnie sie slimacza, to teraz kiedy inni nie pracuja, to i oni pewnie zwolnia tempo jeszcze bardziej, bo po co sie przemeczac? ;) Eh dretwy humor mnie sie trzyma rano ;P
KasiaHania Napisano 8 Października 2013 Zgłoś Napisano 8 Października 2013 No ale nie mozna wyrobic SSN, jak byłam w banku i Jessie dołaczył mnie do konta to dowiedzielismy sie ze oni nie pracują....mijaja juz 2 tygodnie jak tutaj jestem i myslalam ze cos sie uda zrobic a tu kupa....
KasiaWawaa Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 No wlasnie, nie mozna wyrobić SSN, ktoś coś wie? W moim biurze SSN niczego nie wiedzą, do USCIS nie mozna sie dodzwonic...
KaeR Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Z tego co mówili SSN nie będzie wydawane przez czas trwania tego cyrku. Z tego co mówią, wszystko powinno zacząć wracać do normy od północy, jeśli porozumienie zostanie zawarte.
KasiaHania Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 ok jest 5:40 pm to nie wiem czy ja mam sie wybrac jutro do Anchorage zeby cos pocwiczyc z SSN czy nie warto sie wybierac...ma moze ktos linka z info jakims? Jesse mnie molestuje ze wszystko działa i zebym jechała załatwiac a dla mnie to uciazliwe ciagnac dziecko z choroba lokomocyjna gdzies prawie 2h w aucie, ona wymiotuje i zle sie czuje ja sie wkurzam a okarze sie ze nici z całej wyprawy....
KaeR Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 No widocznie Jesse jest lepiej poinformowany niż http://www.ssa.gov/shutdown/ Jutro powinno być ok, ale coś mi się wydaje, że będą nadrabiać zaległości przez kilka dni.
KasiaHania Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Nie sadze zeby to wynikało ze złych chęci poprostu z upierdliwości Jessiego lol Dziękuje Kaer miłego dnia
Jackie Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Nie sadze zeby to wynikało ze złych chęci poprostu z upierdliwości Jessiego lol Dziękuje Kaer miłego dnia Zadzwoń do lokalnego biura (tzn. do tego do którego się wybierasz) i zapytaj.
KasiaWawaa Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 No i wrocilo do normy, wszystko dziala dzis zlozylam o SSN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.