Skocz do zawartości

Planowany Wyjazd Do Usa, Starania O Wizę

fotofly

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie...przeglądam własnie wniosek ktory wypełnilam dla męża...i w miejscu gdzie wpisuję sie jaki język sie zna napisałam POLSKI, teraz myślę, ze to jednak błąd..ale w sumie mąż nie zna dobrze żadnego z językow, zna troche rosyjski, troche niemiecki...wpisująć polski popelnilam błąd? napisac lepiej raz jeszcze wniosek? proszę, napiszcie jak myslicie? Dzieki z góry:)

Napisano

Dzieki:)

jeszcze jedno pytanie...w rubryczkach mowiących o edukacji nalezy wpisać tylko szkoły średnie? bo tak wynika z pytania...czy wpisuje sie juz ukończenie szkoły podstawowej, gimnazjum, ewentualnie szkołe zawodową? Ja wpisalam tylko średnią...teraz nie jestem pewna czy dobrze...

Napisano

ja jako kobieta nie musiałam tego wpisać :) w ogóle nie miałam edukacji...(kurcze, moja córka już miała) ale facet juz tak...i nie wpisalam tam zawodowej tylko odrazu technikum :) ominełam szkołę zawodową.

Napisano

bo kurcze rozumiem, ze jesli jeszcze nie zaplaciłam i nie zadzwoniłam, zeby sie umowic na rozmowe to mogę wypelniac wnioski do woli tak? i potem podaje odpowiedni numer potwierdzenia???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...