fotofly Napisano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 mam pytanie...przeglądam własnie wniosek ktory wypełnilam dla męża...i w miejscu gdzie wpisuję sie jaki język sie zna napisałam POLSKI, teraz myślę, ze to jednak błąd..ale w sumie mąż nie zna dobrze żadnego z językow, zna troche rosyjski, troche niemiecki...wpisująć polski popelnilam błąd? napisac lepiej raz jeszcze wniosek? proszę, napiszcie jak myslicie? Dzieki z góry:)
Christina Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Najwyżej możesz uściślić na rozmowie z konsulem, jeżeli o to zapyta
fotofly Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 Dzieki:) jeszcze jedno pytanie...w rubryczkach mowiących o edukacji nalezy wpisać tylko szkoły średnie? bo tak wynika z pytania...czy wpisuje sie juz ukończenie szkoły podstawowej, gimnazjum, ewentualnie szkołe zawodową? Ja wpisalam tylko średnią...teraz nie jestem pewna czy dobrze...
sly6 Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 jak nie mialas ukonczonego gimnazjum to wpisz srednia szkole bo szkoly podstawowej sie nie wpisuje.
fotofly Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 ja jako kobieta nie musiałam tego wpisać w ogóle nie miałam edukacji...(kurcze, moja córka już miała) ale facet juz tak...i nie wpisalam tam zawodowej tylko odrazu technikum ominełam szkołę zawodową.
sly6 Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 bo ten ds 160 sie rozni dla roznych osob To bylo wpisac szkole zawodowa a potem technikum
fotofly Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 chyba wypełnie na nowo:) dzieki...sugerowałam sie tym, ze tam napisali,z e szkoła średnia/wyższa...
fotofly Napisano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 bo kurcze rozumiem, ze jesli jeszcze nie zaplaciłam i nie zadzwoniłam, zeby sie umowic na rozmowe to mogę wypelniac wnioski do woli tak? i potem podaje odpowiedni numer potwierdzenia???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.