owca777 Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Witam wszystkich prosze was o pomoc bo wypelniam wniosek o wize B-2 turystyczna na wyjazd na hawaje i mieszkam w anglii od 7 lat ale nadal zameldowany jestem w polsce wiec nie bardzo wiem jaki adres wpisac polski gdzie jestem zameldowany ale tam nie mieszkam czy angileski gdzie mieszkam??? Dodam ze staram sie o wize w polsce w konsulacie w warszawie i jeszcze jedno pytanie jesli dostane wize to jak oni mi wysla paszport?? do anglii czy do polski? czy moze trzeba samemu odebrac?? czy moze bedzie mogl ktos z rodziny odebrac??
sly6 Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Podajesz adres ten z Anglii . Kolejna sprawa to chyba wiesz ze teraz jest TNT i odbiera sie paszport z biura TNT.Podajesz to biuro do ktorego Twoi rodzice maja nablizej. Zadzwon do TNT i sie spytaj co nalezy miec aby odberac taki paszport jak Cie nie bedzie
owca777 Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 Wielki dzieki!!! teraz juz moge spokojnie pisac formularz widze ze jestes z lublina ja z okolic lublina a dokladniej lubartow jest moze TNT w lublinie??
dareknow0 Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Wielki dzieki!!! teraz juz moge spokojnie pisac formularz widze ze jestes z lublina ja z okolic lublina a dokladniej lubartow jest moze TNT w lublinie?? wpisujesz adres www.google.pl później hasło w wyszukiwarkę : TNT i masz odpowiedź http://www.tnt.com/express/pl_pl/site/home/support/contact_help_desk.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.