sly6 Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 podalem Ci linka do loterii widze ze nie zobaczyles nawet zobacz co tam pisze.jak kto wyglada jest tez regulamin loterii
mi0706 Napisano 4 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 jednym słowem mówiąc dałeś się zrobić w bambuko. Link który dostałeś jest ogólnie dostępny jak sobie go wygooglujesz!
Jim Beam Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Jednym słowem to selekcja naturalna. Ale on i tak uwaza, ze jest lepszy niz jakis niepismienny 50 latek.
kig Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 A jak zaplaciles to $100??? Bo jesli karta, to radzilabym sprawdzic srodki I od razu ja zastrzec! Nie sadzilam ze ludzie daja sie jeszcze w ten przekret wrobic...
Rademedes Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Ja nie mysle, ze akurat ta strona to przekret. Co innego dostac e-mail, ze wylosowalo sie zielona karte a co innego taki serwis internetowy. Oni tam napisali, ze pomagaja w wypelnieniu wnioskow. Trzeba tylko chciec troche poczytac. Trudno jednak oczekiwac od kogos, ze czyta takie rzeczy skoro nie chcialo sie mu zapoznac z warunkami loterii na oficjalnych stronach rzadowych.
ToFFiK Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Dopóki nie oszukują to są normalnym serwisem pośredniczącym, a jak wiadomo za to się płaci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.