mi0706 Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 Załatw żeby ciotka przysłała ci Affidavit of Support - wypełniony formularz I-134. Do tego niech dołoży wyciąg z konta i zaświadczenie od pracodawcy o zarobkach. No i wy też musicie coś wykazać. Dobry jest wyciąg z konta. Ja miałem mieć to wszystko, ale nie doszło na czas i pokazałem na rozmowie tylko maila od mojego znajomego, w którym napisał, że możemy u niego mieszkać, itd Ale wiesz, na rozmowie w ambasadzie wcale nie musi paść pytanie o dowody z czego będziecie się utrzymywać, a i nie "wychodzisz przed szereg" z mówieniem o ciotce lub czymkolwiek o co nie jesteś pytana!
mi0706 Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 a powiedz jeszcze kiedy masz rozmowę?
sly6 Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 piszesz chlopak a wiesz ze ,musi byc Twoim mezem przed rozmowa to dobrze ze macie taka Ciotke,zazdroszcze Ci tego.
grzesG Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Odświężę nieco temat chociaż nie potrzebnie, ale radzę przeczytać.http://diplopundit.net/tag/diversity-visa/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.