Gość Violonczela Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 To Ty godosz? .., ja nie potrafię..tylko literacko. Noo, to w takim układzie trzeba sprobowac tego polskiego jadla..
andyopole Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 Godom dla szpasu bo ja slazak z urodzenia ale ze korzenie zabugowskie to I zdolnosci jezykowe niemaj z mlekiem matki wyssalem... ;-)
Gość Violonczela Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 Godom dla szpasu bo ja slazak z urodzenia ale ze korzenie zabugowskie to I zdolnosci jezykowe niemaj z mlekiem matki wyssalem... ;-) no niee...tosz masz korzenie takie jaki ja mam
andyopole Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2013 no niee...tosz masz korzenie takie jaki ja mam No to pobalakamy jak juz przybedziesz. Tutaj niestety poza jedna starsza Pania nikt sie nie przyznaje do kresowego pochodzenia ale ona z Wolynia...
Wolf Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Mozesz zlozyc formularze o wymiane dowodu osobistego i odebrac go kolejnym razem jak bedziesz w Polsce wazne abys sie wyrobila do daty waznosci dowodu Dowodu osobistego w ogóle nie musi wymieniać - bo osoby stale zamieszkujące za granicą nie mają obowiązku posiadania polskiego dowodu osobistego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.