SunshineState Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 Club America na plus Atlanta Hawks +5.5 @1.86
hanysOPP Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 No ładnie ładnie. Nie było mnie wczoraj, a widzę dużo dobrego się działo Catania- Bologna 1 @2,05 a i dorzuce Stoch w TOP 3@ 5,0 Narazie to a później zobaczymy..
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Brawo za Catanię Na skoki w obecnym systemie oceniania grosza nie postawię, za dużo czynników zewnętrznych
PaNiKa Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Gram, siedzę trochę w bukmacherce, także chętnie podzielę się wiedzą, informacjami, jak i typami Na jutro, a właściwie dziś 7.01 chyba tylko takie pewniejsze będzie: Valencia - Atl. Madrid I tutaj myślę, że pomimo pucharu Atl. Madrid poleci ostro i wygra.Do tego na 70 % myślę, że można rzucić over 2,5 gola w meczu No i ewentualnie: Brest - PSG Myślę, że tutaj nawet można rzucić over 3,5 gola i ewentualnie HT/FT 2/2
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Valencia vs Atletico over 10 corners @1.72 Manchester Utd race to 7 corners @2.10
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Valencia vs Atletico szybki mecz więc spokojnie powinno wejść, na United 20 minut przed końcem postawiłem kiedy mieli 4 rogi na koncie ....
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Man Utd na minus - jednego cornera zabrakło. Valencia na plus.
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Valencia vs Atletico over 1.5 corner 80:00-end
hanysOPP Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Panika najgorsze co moze byc Cie spotkalo... przeciwnik strzela bramke w 93min. Masakra. Sunshine United baaardzo pechowo. Jeden rog. Co do skkow tez raczej unikam, czasem cos mi strzeli do lba zeby zaszalec, Pooacy w tym sezonie zaskakiwali ale niestety... po 1 serii mialem nadzieje i liczylem na 100% skutecznosci w tym dniu. Na livie swojego czasu na cornery duzo gralem, teraz jestem troszke bardziej ograniczony czasowo. Znowu troche grosza Ci wpadlo A ja na noc Panowie sprobuje zagrac nhl Flames - Coyotes over 5,5 @1,86
SunshineState Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Valencia vs Atletico gorzej nie mogło sie skonczyc jeśli ktoś grał ML. Piękny mecz był i znakomity do grania na rogi. Jutro Real Betis zapewne na rogi będę grał. Ten NHL pewnie czujesz ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.