AgnieszkaR Napisano 29 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2013 Witam, mam ważną jeszcze przez 8 lat wizę turystyczną, natomiast kończy mi się ważność paszportu. Niestety nie zdążę wyrobić sobie nowego 10-letniego paszportu przed planowanym wyjazdem. Czy wpuszczą mnie do USA na starym paszporcie z ważną jeszcze wizą i paszportem tymczasowym?
andyopole Napisano 29 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2013 Nowy paszport wyrobisz w trzy dni jesli trzeba.
AgnieszkaR Napisano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 Urząd paszportowy twierdzi inaczej. Poza tym nie mieszkam na stałe w Polsce, co trochę komplikuje sprawę. Ale udało mi się skontaktować z ambasadą i można na taki paszport wjechać.
andyopole Napisano 30 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 Trza bylo pisac ze Ty w Hameryce...
sly6 Napisano 30 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 To poczytaj to forum i zobaczysz ze mozna miec paszport szybko musisz przyjechac,isc do kierownika urzadu paszportowego i powiedziec dlaczego chcesz tak szybko paszport na 10 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.