KaeR Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Nie możesz. Masz taki status na jakim wjechałaś czyli turysty. Za VJ, możesz wjechać na B-2, ale potem, żeby aktywować F1 musisz wyjechać np. do Kanady i wjechać na F1.
Gość Violonczela Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Nie możesz. Masz taki status na jakim wjechałaś czyli turysty. Za VJ, możesz wjechać na B-2, ale potem, żeby aktywować F1 musisz wyjechać np. do Kanady i wjechać na F1. dzieki. A a co znaczy VJ?
KaeR Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 dzieki. A a co znaczy VJ? Visajourney.com
sly6 Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 a po co czytac tamto forum Nie musi byc to Kanada,moze to byc Meksyk.,musisz wyjechac po za granice USA aby aktywowac ta wize studencka co ciekawe,wlatujac mozesz byc zapytana jaki cel podrozy i wtedy mowisz turystyczny czy tez juz na nauke bo urzednik widzac 2 wizy wazne nie bedzie wiedzial czy wlatujesz jako uczen czy tez turysta I pamietaj ze wlatujac na F-1 masz prawa i obowiazki jak przy tej wizie
KaeR Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 a po co czytac tamto forum Nie musi byc to Kanada,moze to byc Meksyk.,musisz wyjechac po za granice USA aby aktywowac ta wize studencka co ciekawe,wlatujac mozesz byc zapytana jaki cel podrozy i wtedy mowisz turystyczny czy tez juz na nauke bo urzednik widzac 2 wizy wazne nie bedzie wiedzial czy wlatujesz jako uczen czy tez turysta I pamietaj ze wlatujac na F-1 masz prawa i obowiazki jak przy tej wizie Violonczela jedzie bliżej Kanady, ale napisałem np. :-)
andyopole Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 interesuje mnie jeszcze jedna kwestia,...... A czy moglabym przyjechac dwa miesiace wczesniej ? Czy wiza B-2, ktora mam, jest wazna?, jak to jest..? No qrde, z nowym asfaltem nie zdazymy. Zima jest! ;-)
Gość Violonczela Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 No qrde, z nowym asfaltem nie zdazymy. Zima jest! ;-) Andy, musisz sie sprezac..,.bo krokietow nie bedzie ..
andyopole Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Z krokietami dam rade. Po swietach zrobilem 35 szt. I zamrozilem. Na jakis czas wystarczy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.