andyopole Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 Wynajęcie GPS na tydzień w firmie której wypożyczam wychodzi 70$ więc muszę zobaczyc ile kupno... Jesli juz masz GPS to kup sobie tylko mape USA na karcie pamieci I chwatit. Mialem GPSa jeszcze z Europy I tak zrobilem 5 lat temu. Dziala do dzis.
kzielu Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 Dokladnie - do Garmina masz doskonale City Navigator North America.
wabart Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2014 Przy wyborze lokalizacji oprócz ceny kierowałem się lokalizacją( bliskośc metra i centrum) oraz opiniami które był bardzo dobre jak na Hostel. Gps faktycznie lepiej kupic na miejscu, szkoda ze nie mam urządzenia Garmin.
robi0172 Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 Witam. Bardzo interesuje mnie ten temat. Na przełomie czerwca też wybieram się na Florydę. Moja trasa będzie prowadziła z Kanady - samochodem i też w planach mamy zwiedzanie wschodniego wybrzeża Stanów. Znajomi z Kanady kupili domek na Florydzie i my z Polski lecimy do Toronto a dalej samochodem na Floryde. Mamy na to trzy może cztery tygodnie i chętnie skorzystam z doświadczenia "wabarta". Również proszę o wszelki porady "bywalców" dotyczące co warto zobaczyć i zwiedzić. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.