emsi Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 witam.wiecie moze czy jest cos podobnego do takiej strony jak webb tv ale amerykanska wersja?czasem chetnie bym obejrzal amerykanska telewizje online oczywiscie zeby kanaly lecialy "na zywo" wiecie o co chodzi?to samo z radiem,radio ktore jest takie jak np rmf czy zetka leci na zywo,prosze o linki
KaeR Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Wiemy o co ci chodzi. Jak chcesz TV live jak w USA ściągnij kilka filmów akcji, komedii romantycznych i sci-fi z lat 2008-2011 i puszczaj w kółko. Będziesz miał typowy program weekendowy.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 www.kgon.com Slucham sobie w autku jadac do I z pracy..
Gość Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 http://kool.cbslocal.com/ - lokalne radio z Phoenix, którego zawsze słucham tak w domu, jak i w samochodzie. Należy jednak zaznaczyć, że linki "Listen LIVE" amerykańskich radiostacji prawie na pewno nie będą działały w Polsce (sprawdzałam, jak byłam w 2011... i niestety wyświetlał mi się komunikat: "not available in your area") z racji blokowania sygnału dla innych krajów. No chyba, że odpowiednie proxy znajdziesz. Może coś się zmieniło... chociaż wątpię... daj znać czy działa
emsi Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 a dzieki dzieki a co myslicie o tym? http://www.ktu.com/main.html ? to normalnie z ny jest? mozna sluchac w aucie jak i w radio?co do tv to macie jakies namiary?
andyopole Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 KTU to raczej bedzie zachodnia stacja... nie chce mi sie sprawdzac...
emsi Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 oki zachodnia ale czy to jest 'realnie' radio czy jakies streamy z neta?
Gość Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 oki zachodnia ale czy to jest 'realnie' radio czy jakies streamy z neta? Masz na stronie radia podaną częstotliwość 103.5 FM więc da się go słuchać 'realnie', nie tylko z neta. Jest to radiostacja z siedzibą w NY. Adres też można znaleźć na ich stronie. 32 Avenue of the Americas New York, NY 10013 Wrzuć ten adres do google maps i zerknij na street view - nawet ich samochód pod budynkiem stoi zaparkowany (ten różowy)
lestat Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 to samo z radiem,radio ktore jest takie jak np rmf czy zetka leci na zywo,prosze o linki radio-locator.com, znajdziesz linki do wielu stacji radiowych.
KaeR Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2014 Możesz spróbować tunein.com. To chyba jedna z większych baz. Jednak jak byłem w Polsce niektóre amerykańskie stacje nie działały.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.