Marcin1982 Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 Witam wszystkich Mam bardzo wazne pytanie. Po rejestracji na stronie https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login trzeba wpisac adres Physical Adress. Tzn teraz ten obecny w Polsce? No i Meiling Adres? Co wpisac dane juz te gdzie bede w USA?
siunia Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 czy płacił ktoś opłatę imigracyjną USCIS on line ???? mam kilka pytań :-)))
Marekire Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich Mam bardzo wazne pytanie. Po rejestracji na stronie https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login trzeba wpisac adres Physical Adress. Tzn teraz ten obecny w Polsce? No i Meiling Adres? Co wpisac dane juz te gdzie bede w USA? Twój adres w Stanach. Ten w Polsce ich nie interesuje. czy płacił ktoś opłatę imigracyjną USCIS on line ???? mam kilka pytań :-))) Ja płaciłem kartą kredytową mastercard online bez problemu. Karta była wydana nie przez polski bank.
magda_debica Napisano 30 Maja 2014 Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Witam, ja nie mam karty kredytowej ani polskiej ani żadnej innej. Czy ktos w USA może się zalogować na mnie i zaplacić za mnie i moją rodzinę za zieloną kartę. Proszę o odpowiedz, sprawa dosc pilna.
magda_debica Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Powiedzcie mi jeszcze czy drukowaliscie jakieś potwierdzenie zapłaty za gc i czy braliscie je ze sobą do USA. Znajomy opłaci mi ja w USA i zastanawiam się czy potrzebne mi będzie potwierdzenie na lotnisku. Czy ktoś o to pyta?
sly6 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 nikt takiego potwierdzenia ze bral,nie pokazywal na granicy mozesz oplacic karte przed wylotem,po przylocie
joasiek900 Napisano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, Mam pytanie po zalogowaniu się na ELIS i opłaceniu kwoty 165$ na swoim profilu mam takie informacje od kilku dni jak: Payment: Submitted, Status details: Your application/petition has been accepted and is pending review. Czy na tym etapie (wylatuję za kilka dni) wszystko prawidłowo się odbyło? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
medeski Napisano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, Mam pytanie po zalogowaniu się na ELIS i opłaceniu kwoty 165$ na swoim profilu mam takie informacje od kilku dni jak: Payment: Submitted, Status details: Your application/petition has been accepted and is pending review. Czy na tym etapie (wylatuję za kilka dni) wszystko prawidłowo się odbyło? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Tak, wszystko ok.
joasiek900 Napisano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2014 Czy status opłaty nie powinien być: Accepted ?
ZielonyTomek Napisano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 Powinien, ale to sie zmienia po kilku dniach od dokonania wplaty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.