Marcin1982 Posted January 16, 2014 Report Posted January 16, 2014 Witam wszystkich Mam bardzo wazne pytanie. Po rejestracji na stronie https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login trzeba wpisac adres Physical Adress. Tzn teraz ten obecny w Polsce? No i Meiling Adres? Co wpisac dane juz te gdzie bede w USA?
siunia Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 czy płacił ktoś opłatę imigracyjną USCIS on line ???? mam kilka pytań :-)))
Marekire Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Witam wszystkich Mam bardzo wazne pytanie. Po rejestracji na stronie https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login trzeba wpisac adres Physical Adress. Tzn teraz ten obecny w Polsce? No i Meiling Adres? Co wpisac dane juz te gdzie bede w USA? Twój adres w Stanach. Ten w Polsce ich nie interesuje. czy płacił ktoś opłatę imigracyjną USCIS on line ???? mam kilka pytań :-))) Ja płaciłem kartą kredytową mastercard online bez problemu. Karta była wydana nie przez polski bank.
magda_debica Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Witam, ja nie mam karty kredytowej ani polskiej ani żadnej innej. Czy ktos w USA może się zalogować na mnie i zaplacić za mnie i moją rodzinę za zieloną kartę. Proszę o odpowiedz, sprawa dosc pilna.
magda_debica Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Powiedzcie mi jeszcze czy drukowaliscie jakieś potwierdzenie zapłaty za gc i czy braliscie je ze sobą do USA. Znajomy opłaci mi ja w USA i zastanawiam się czy potrzebne mi będzie potwierdzenie na lotnisku. Czy ktoś o to pyta?
sly6 Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 nikt takiego potwierdzenia ze bral,nie pokazywal na granicy mozesz oplacic karte przed wylotem,po przylocie
joasiek900 Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Witam, Mam pytanie po zalogowaniu się na ELIS i opłaceniu kwoty 165$ na swoim profilu mam takie informacje od kilku dni jak: Payment: Submitted, Status details: Your application/petition has been accepted and is pending review. Czy na tym etapie (wylatuję za kilka dni) wszystko prawidłowo się odbyło? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
medeski Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Witam, Mam pytanie po zalogowaniu się na ELIS i opłaceniu kwoty 165$ na swoim profilu mam takie informacje od kilku dni jak: Payment: Submitted, Status details: Your application/petition has been accepted and is pending review. Czy na tym etapie (wylatuję za kilka dni) wszystko prawidłowo się odbyło? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Tak, wszystko ok.
joasiek900 Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Czy status opłaty nie powinien być: Accepted ?
ZielonyTomek Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Powinien, ale to sie zmienia po kilku dniach od dokonania wplaty
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.