marcinGD Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 http://www.cristoreyny.org/ <---- Co sądzicie o tej szkole? To jest w końcu prywatna czy państwowa szkoła? Jest napisane, że czesne wynosi 2.000$ za rok? Trochę mało jak na prywatną szkołę. Ale dobrze rozumiem, że to jest coś w rodzaju naszego technikum? No czy jak? Napisane jest, że szkoła 4 razy w tygodniu, a raz praca. Wgle mam szanse dostać się do takiej szkoły?
sly6 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 www.cristoreyny.org/program/student-body zapoznaj sie z tym dobrze .. dlaczego to jest takie tanie. nim podasz kolejny link,poczytaj strone dobrze,ok?> na 1 stronie masz opisane kogo to dotyczy i dla kogo to jest.
marcinGD Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 No właśnie byłem na tej stronie, ale nie do końca zrozumiałem o co w tym chodzi. Rozumiem....widzę, że przez internet samemu ciężko znaleźć szkołę, państwową na rok w NYC, moja koleżanka w Arizonie, poszła do najbliższej szkoły i od razu bez wahania ją przyjęli, a przez internet to nie jest łatwe =/
sly6 Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 to jest bardzo latwe znajdujesz szkoly,piszesz do nich i czekasz na odpowiedz potem szukasz w google co jest napisane na jej temat
marcinGD Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 żeby to było takie łatwe, problem w tym, że nie mogę znaleźć takiej " lajtowej " szkoły, bo o taką mi chodzi jeśli ubiegam się o wizę tylko na rok. Czy mogę zrobić tak, że poszukam sobie a potem skontaktuję się z rodziną goszczącą a oni poszukają za mnie szkoły? Bo ja wymiękam, 3 godziny siedzę, przejrzałem chyba z 50 stron www rożnych szkół i dalej jestem w tym samym punkcie co 3 godziny temu ..
KaeR Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 skontaktuję się z rodziną goszczącą a oni poszukają za mnie szkoły? Pewnie, że tak.
marcinGD Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki wielkie, to będzie najrozsądniejsze wyjście bo sam to tak jakbym miał znaleźć konkretną krople w misce wody, tragedia ! =) A wiecie ile czasu trwa miej więcej to wszystko związane ze szkoła? Chodzi o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku itd, wysłanie wszystkich dokumentów + potem przesłanie i20 do PL? Miesiąc na wszystko mi wystarczy czy za mało? żebym nie spóźnił się z wizytą w Ambasse
KaeR Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Żeby nie było ja tylko żartowałem. :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.