lucasus Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Witam.Czy na lotnisku mają moje dane z wniosku wizowego?Mam dylemat gdyż we wniosku poodałem, że chcę lecieć na 3tyg w wakacje, a teraz się troszkę pozmieniało i chciałbym polecieć w lutym-marcu na pół roku.Jest to kolosalna różnica dlatego pytam.Czy mogą być jakieś problemy? Nie chciałbym zmarnować wizy którą dostałem na 10lat.Z góry dziękuję za odpowiedź.
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 To ze sie zmienily Twoje plany nie interesuje nikogo, promesa jest na dziesiec lat a zycie przeciez plynie. Jesli jednak bedziesz chcial zazadac prawa do polroocznego pobytu to oficerowie immigration na lotniskach a w szczegolnosci w tych miastach gdzie jest duza polska diaspora bardzo lubia takie przypadki. Z przyjemnoscia posadza Cie na jeszcze nie ostygle miejsce w samolocie, ktorym wlasnie przyleciales....
sly6 Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 maja dostep np na rozmowie 2 ktora mozesz miec . Kolejna sprawa,mowisz ze nie chcesz stracic tej 10 letniej wizy ,a szybko chcesz wroci do USA po tych 6 miesiacach ?bo to jest tak samo wazne
lucasus Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Chciałem lecieć do USA na pól roku, i wrócić w sierpniu gdyż będę miał szkołę. (teraz chciałem sobie zrobić pół roku odpoczynku)A później nie wiem po jakim czasie będę chciał lecieć jeszcze raz, ale myślę, że 1-2 rok przerwy.
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Chciałem lecieć do USA na pól roku, i wrócić w sierpniu gdyż będę miał szkołę. (teraz chciałem sobie zrobić pół roku odpoczynku) A później nie wiem po jakim czasie będę chciał lecieć jeszcze raz, ale myślę, że 1-2 rok przerwy. Masz takie same szanse jak wszyscy. Bedziesz mial bilet powrotny za pol roku to Ci zlosliwie dadza prawo pobytu na np. dwa tygodnie. OK. koniec pisania, ide jeszcze troszke popracowac. ponad godzine do fajrantu mam.
lucasus Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Masz takie same szanse jak wszyscy. Bedziesz mial bilet powrotny za pol roku to Ci zlosliwie dadza prawo pobytu na np. dwa tygodnie. OK. koniec pisania, ide jeszcze troszke popracowac. ponad godzine do fajrantu mam. Czyli to co we wniosku było napisane to ich nie interesuje? Wszystko zalezy od oficera na ile mi da i czy w ogole da?
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Czyli to co we wniosku było napisane to ich nie interesuje? Wszystko zalezy od oficera na ile mi da i czy w ogole da? Zakladasz nowy watek zeby dowiedziec sie tego co sam doskonale wiesz...
lucasus Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Zakladasz nowy watek zeby dowiedziec sie tego co sam doskonale wiesz... Nie mój drogi.. Założyłem wątek, aby się dowiedzieć czy oficer na lotnisku ma wgląd do informacji z wniosku wizowego - dowiedziałem się tego, a po odpowiedziach użytkowników pytam dalej o sprawy dla mnie niejasne. Pozdrawiam.
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Nie mój drogi.. Założyłem wątek, aby się dowiedzieć czy oficer na lotnisku ma wgląd do informacji z wniosku wizowego - dowiedziałem się tego, a po odpowiedziach użytkowników pytam dalej o sprawy dla mnie niejasne. Pozdrawiam. Zapewne slyszales o niejakim Snowdenie. Wiedza nie tylko to co my wiemy, wiedza o wiele wiecej....
Big Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 A co jesli, gosc pyta na lotnisku na ile, ja mowie 3 tyg, on wbija 6 miesiecy, a ja wyjezdzam z usa po 3, ale miesiacach? Jak to jest traktowane?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.