stypi Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2014 Witam chcialbym sie dowiedziec na jakiekolwiek szanse, jestesmy w Kanadzie moja dziweczyna dostala prace jako marketing coordinator, niestety work permit nam sie konczy, pracodawca posiada placowki rowniez w USA moja dziewczyna posiada tytul magistra, public administration and self - government management, w suplemencie sa przedmioty z marketingu, jak international marketing itp, czy jest szansa na wize H1B ?? Oraz jezeli ja jestem Common-Law, lape sie na H 4 czy musi byc malzonek ?? Czy na wizei H 4 mozna podjac sie nauki czy trzeba zmienic status wizy na study wiza?? Pozdrawiam
kzielu Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2014 Najblizsze H-1B beda wydawane w pazdzierniku 2015, aplikowac bedzie mozna w kwietniu 2015. Pytanie czy jest szansa musisz zadac pracodawcy - to on musi wystapic w petycja.
sly6 Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2014 W USA musicie byc malzenstwem ,to nie Kanada wtedy mozesz liczyc na h4.. Na H1B sa limity wiz i masz tutaj podane co i jak www.uscis.gov/working-united-states/temporary-workers/h-1b-specialty-occupations-and-fashion-models/h-1b-specialty-occupations-dod-cooperative-research-and-development-project-workers-and-fashion-models co do nauki www.immihelp.com/visas/h1b/h4-family-members-faq.html
stypi Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 ok dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.