Misuzu Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Www.driving-tests.org Czy ta stronka oddaje prawdziwe testy? Mozna sie z niej spokojnie uczyć na czesc pisemna?
Joyanna Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Poczytalam test z mojego stanu i stwierdzam,ze wiele pytan z tego mialam natescie,wiec spokojnie mozna sie uczyc z tej strony.No i ludzie pisza i chwala te stronke.
Misuzu Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Super, dzięki mam nadzieje, ze nie zawale
Joyanna Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Super, dzięki mam nadzieje, ze nie zawale Powodzenia
serafina Napisano 15 Września 2014 Zgłoś Napisano 15 Września 2014 Moze powtorze sie z pytaniem: Czy pokrywaja sie pytania testowe ze str internetowej DMV z samym testem?
serafina Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 Czy prawda jest ze jezeli 3 razy obleje sie pisemny test, to mozna zdawac ponownie po roku ?
andyopole Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 W Oregonie jest coś takiego tylko nie pamiętam ilości oblanych egzaminów. Moze powtorze sie z pytaniem: Czy pokrywaja sie pytania testowe ze str internetowej DMV z samym testem?Z treścią książki napewno. Przewertowalem ją kilka razy i wystarczyło. Nawet z moim symbolicznym angielskim znanym tylko ze słuchu bo w żadnej szkole nie miałem.
sly6 Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 serafina a tutaj pisze cos innego http://www.dmv.org/ca-california/drivers-permits.php skad znasz te informacje??
serafina Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 Jutro ide na egzamin, przeczytalam ksiazeczke z DMV, porobilam przykladowe testy i popatrzylam na youtube na prawdziwe testy. Ktos napisal tak w komentarzach pod ktoryms z filmikow.
serafina Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 I dupa blada. Bez SSN nie da rady, jako ze jestem "eligible". Jakbym nie byla, to bez problemu moglabym zdawac. Paradoks Obstrukcje sa na kazdym kroku Bez SSN jak bez reki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.