pnau Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 Ostatnio zastanawiałam się nad taką oto kwestią - czy obecna sytuacja na Ukrainie może w jakikolwiek sposób wpływać na wydawanie promes Polakom w Polsce oraz na wpuszczanie ich już na lotnisku w USA i wbijanie wiz? Co o tym sądzicie?
andyopole Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 Zapewne wkrotce w USA pojawia sie uchodzcy z Ukrainy. Dostana GC i dobra pomoc na poczatek dołączając do i tak wielkiej grupy "ruskich"...
tapeta999 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 Ostatnio zastanawiałam się nad taką oto kwestią - czy obecna sytuacja na Ukrainie może w jakikolwiek sposób wpływać na wydawanie promes Polakom w Polsce oraz na wpuszczanie ich już na lotnisku w USA i wbijanie wiz? Co o tym sądzicie? To tak jakby zastanawiać się czy obecna sytuacja na Ukrainie wpłynie na cenę papieru toaletowego w Polsce. Co ma Ukraina do Polski i do wiz czy Polaków udających do USA.
pnau Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 To tak jakby zastanawiać się czy obecna sytuacja na Ukrainie wpłynie na cenę papieru toaletowego w Polsce. Co ma Ukraina do Polski i do wiz czy Polaków udających do USA. Dlatego zapytałam co o tym sądzicie. Bardzo dziękuję za odpowiedź
pelasia Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 Zapewne wkrotce w USA pojawia sie uchodzcy z Ukrainy. Dostana GC i dobra pomoc na poczatek dołączając do i tak wielkiej grupy "ruskich"...Ja juz jedna znam.
tapeta999 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 Dlatego zapytałam co o tym sądzicie. Bardzo dziękuję za odpowiedź Bardzo proszę. Mam nadzieję że pomogłem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.