Napoleon21 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Miałem nadzieję że trafię tu na dojrzałe osoby i rzetelne wypowiedzi a z braku argumentów wytchnięto mi błędy w gramatyce i bez powodu zablokowano ciekawy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Temat był ciekawy do czasu jak zacząłeś wrzucać co popadnie i rozpoczales osobiste wycieczki do ludzi co Ci pomagali z wielką cierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Sam fakt, ze w tak waznej dla Ciebie sprawie nie udales sie jeszcze do prawnika jest dla mnie i pewnie dla wielu osob tutaj zupelnie niezrozumiale. Problem, ktory poruszyles nie jest jakis odosobniony i kazdy dobry prawnik zajmujacy sie sprawami wiz itp. bedzie w stanie udzielic Ci informacji. A o to chyba chodzi, zeby spac spokojnie, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon21 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 dalsze wpisy miały zobrazować jak postępować w takiej sytuacji , Prawda że do momentu podjęcia działania z strony prawnika , próbowałem prowadzić spór , przedstawiając własne przemyślenia ,ale jak widać zabrakło odwagi i temat zamknięto. Szkoda bo może moje doświadczenie pomogło by innym , szukającym odpowiedzi na tym forum . Dziś dowiedzą się że "potrzebne są dokumenty" Życzę powodzenia w momencie kiedy zamyka się ciekawe tematy , tak często odwiedzane przez internatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpbc Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 dalsze wpisy miały zobrazować jak postępować w takiej sytuacji , Prawda że do momentu podjęcia działania z strony prawnika , próbowałem prowadzić spór , przedstawiając własne przemyślenia ,ale jak widać zabrakło odwagi i temat zamknięto. Szkoda bo może moje doświadczenie pomogło by innym , szukającym odpowiedzi na tym forum . Dziś dowiedzą się że "potrzebne są dokumenty" Życzę powodzenia w momencie kiedy zamyka się ciekawe tematy , tak często odwiedzane przez internatów. Ale przecież Ty nie szukałeś odpowiedzi, jedynie obrałeś , wykłócałeś się..... by "moje było najmojsze" .... 5 stron wątku z czego większość to nic nie znaczące głupoty z zerową przydatnością dla innych . Chcesz sobie powyzywać innych ? Miliony innych forów czeka..... to forum ma inne zadanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon21 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ale przecież Ty nie szukałeś odpowiedzi, jedynie obrałeś , wykłócałeś się..... by "moje było najmojsze" .... 5 stron wątku z czego większość to nic nie znaczące głupoty z zerową przydatnością dla innych . Chcesz sobie powyzywać innych ? Miliony innych forów czeka..... to forum ma inne zadanie.... szukać ? szukałem , jedna z okrzykniętych tu osób mianem (Fachowca) dała mi do zrozumienia że powonieniem udać się do prawnika . Oto rada jaką TU otrzymałem . Z takimi radami można się spotkać na ulicy . Żadnego wpisu nie nazwałem ( nie znaczące głupoty) . Może kancelarie prawne nie maja petentów , te w których pracują (fachowcy) z tego forum ? Kolejny dowód na to że nie ma co liczyć na pomoc rodaków na emigracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Przeciez zostały podane odpowiedzi na temat i to nie raz czy dwa. To, ze ty w kółko o tym samym pisałeś to juz bylo nieprzydatne. Nie wiem jak można człowiekowi wytłumaczyć, ze bez spojrzenia w dokumenty nic nie można doradzić, bo ludzie głupoty często wpisują i trzeba je najpierw zobaczyc aby można wybrać kierunek działania. NIKT bez tego nic ci powiedzieć nie może, dlatego padła rada udać sie do prawnika. Nie wiem dlaczego ty wróżek i jasnowidzow na tym forum szukasz. A pózniej sie obrażasz jak ich nie znajdujesz. Temat został wyczerpany. Btw forum nie jest do prowadzenia sporów. Ten temat tez jest do zamknięcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoleon21 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Przeciez zostały podane odpowiedzi na temat i to nie raz czy dwa. To, ze ty w kółko o tym samym pisałeś to juz bylo nieprzydatne. Nie wiem jak można człowiekowi wytłumaczyć, ze bez spojrzenia w dokumenty nic nie można doradzić, bo ludzie głupoty często wpisują i trzeba je najpierw zobaczyc aby można wybrać kierunek działania. NIKT bez tego nic ci powiedzieć nie może, dlatego padła rada udać sie do prawnika. Nie wiem dlaczego ty wróżek i jasnowidzow na tym forum szukasz. A pózniej sie obrażasz jak ich nie znajdujesz. Temat został wyczerpany. Btw forum nie jest do prowadzenia sporów. Ten temat tez jest do zamknięcia :/ Proszę zacząć od siebie . Widzę że trzeba wytłumaczyć kilka kwestii : FORUM : 1. miejsce publicznych wystąpień, przemówień 2. spotkanie, zebranie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny 4. plac w miastach starożytnego Rzymu, na którym odbywały się zebrania ludowe, targi, sądy Dla wszystkich którzy myślą że człowiek ma 3 nerki . Widzę że trzeba wytłumaczyć kilka kwestii : FORUM : 1. miejsce publicznych wystąpień, przemówień 2. spotkanie, zebranie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny 4. plac w miastach starożytnego Rzymu, na którym odbywały się zebrania ludowe, targi, sądy Dla wszystkich którzy myślą że człowiek ma 3 nerki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 FORUM : 1. miejsce publicznych wystąpień, przemówień 2. spotkanie, zebranie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny Chesz sie wykłócać rób to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.