Skocz do zawartości

Interview

klaudisz188

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy rozmowa w konsulacie o wizie narzeczeńskiej jest w języku polskim czy padają też pytania w angielskim? Trochę się martwię o to bo mój angielski nie jest dobry, dopiero się uczę i martwię się, że jakoś to może mi zaszkodzic. Z moim narzeczonym dogadujemy się jakoś i mówi, że mam się nie przejmowac ale mimo to mam obawy. Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Napisano

A ktore lotnisko?

To zależy na którym będę miała przesiadkę z Frankfurtu bo ogólnie to chcę się dostac do Seattle więc przesiadka chyba w Chicago albo gdzieś tam...

Napisano

Dzieki wielkie :) Uspokoiło mnie to... Przeraża mnie lotnisko w Stanach ale jakoś to przezyje xd

Ludzie decydują się na emigracje a przeraza ich lotnisko. Nawet nie zdaja sobie sprawy ze lotnisko to pikus wobec tego co ich czeka.

Do Seattle sa bezpośrednie loty z Amsterdamu, Frankfurtu i wielu większych europejskich portow. Bez potrzeby przesiadania się w USA. A Chicago omijaj jak tylko się da, wielki airport, samoloty nabierające opóźnienia w kolejkach do startu.

Napisano

Ludzie decydują się na emigracje a przeraza ich lotnisko. Nawet nie zdaja sobie sprawy ze lotnisko to pikus wobec tego co ich czeka.

Do Seattle sa bezpośrednie loty z Amsterdamu, Frankfurtu i wielu większych europejskich portow. Bez potrzeby przesiadania się w USA. A Chicago omijaj jak tylko się da, wielki airport, samoloty nabierające opóźnienia w kolejkach do startu.

Dzięki, dobrze wiedziec :) Nie wiedziałam bo prawdę mówiąc to pierwszy raz polecę gdziekolwiek xD

Napisano

Jeśli twoim POE będzie pdx to nic sie nie martw. Odprawa imigracyjna polega tutaj na pobraniu odcisków i odebraniu koperty, i tyle :)

Napisano

Jeśli twoim POE będzie pdx to nic sie nie martw. Odprawa imigracyjna polega tutaj na pobraniu odcisków i odebraniu koperty, i tyle :)

Eeeee... Przepraszam.. POE i pdx?

Tak w ogóle to słyszałam o jakiś specjalnych pomieszczeniach do tego, jakie to są?

Napisano

PDX to miedzynarodowe oznaczenie portu lotniczego. W tym przypadku to Portland OR.

W specjalnych pomieszczeniach trzeba zaspiewac hymn nowej ojczyzny w postawie zasadniczej... ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...