klaudisz188 Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Czy rozmowa w konsulacie o wizie narzeczeńskiej jest w języku polskim czy padają też pytania w angielskim? Trochę się martwię o to bo mój angielski nie jest dobry, dopiero się uczę i martwię się, że jakoś to może mi zaszkodzic. Z moim narzeczonym dogadujemy się jakoś i mówi, że mam się nie przejmowac ale mimo to mam obawy. Z góry dziekuję za odpowiedzi.
Sara Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Konsul sie Ciebie zapyta czy chcesz rozmawiac po polsku czy po angielsku. Wybor nalezy do Ciebie
klaudisz188 Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Dzieki wielkie Uspokoiło mnie to... Przeraża mnie lotnisko w Stanach ale jakoś to przezyje xd
Paulina_89 Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Dzieki wielkie Uspokoiło mnie to... Przeraża mnie lotnisko w Stanach ale jakoś to przezyje xd A ktore lotnisko?
klaudisz188 Napisano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 A ktore lotnisko? To zależy na którym będę miała przesiadkę z Frankfurtu bo ogólnie to chcę się dostac do Seattle więc przesiadka chyba w Chicago albo gdzieś tam...
andyopole Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Dzieki wielkie Uspokoiło mnie to... Przeraża mnie lotnisko w Stanach ale jakoś to przezyje xd Ludzie decydują się na emigracje a przeraza ich lotnisko. Nawet nie zdaja sobie sprawy ze lotnisko to pikus wobec tego co ich czeka. Do Seattle sa bezpośrednie loty z Amsterdamu, Frankfurtu i wielu większych europejskich portow. Bez potrzeby przesiadania się w USA. A Chicago omijaj jak tylko się da, wielki airport, samoloty nabierające opóźnienia w kolejkach do startu.
klaudisz188 Napisano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Ludzie decydują się na emigracje a przeraza ich lotnisko. Nawet nie zdaja sobie sprawy ze lotnisko to pikus wobec tego co ich czeka. Do Seattle sa bezpośrednie loty z Amsterdamu, Frankfurtu i wielu większych europejskich portow. Bez potrzeby przesiadania się w USA. A Chicago omijaj jak tylko się da, wielki airport, samoloty nabierające opóźnienia w kolejkach do startu. Dzięki, dobrze wiedziec Nie wiedziałam bo prawdę mówiąc to pierwszy raz polecę gdziekolwiek xD
Sara Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Jeśli twoim POE będzie pdx to nic sie nie martw. Odprawa imigracyjna polega tutaj na pobraniu odcisków i odebraniu koperty, i tyle
klaudisz188 Napisano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Jeśli twoim POE będzie pdx to nic sie nie martw. Odprawa imigracyjna polega tutaj na pobraniu odcisków i odebraniu koperty, i tyle Eeeee... Przepraszam.. POE i pdx? Tak w ogóle to słyszałam o jakiś specjalnych pomieszczeniach do tego, jakie to są?
andyopole Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 PDX to miedzynarodowe oznaczenie portu lotniczego. W tym przypadku to Portland OR. W specjalnych pomieszczeniach trzeba zaspiewac hymn nowej ojczyzny w postawie zasadniczej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.