serafina Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 Sly6 jesteś z Lublina? Ja spędzam tutaj (w Lublinie) wakacje i widzę że jakbym nie wyprowadziła się do Wawy to nie znalazłabym tutaj pracy która mi odpowiada
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 ktora Ci odpowiada tak. a tak po za tym zajecie jest,praca duzooo teraz ludzi sie przekwalifikowuje na pomoc osobom straszym tutaj bedzie duzooo pracy,zajec
serafina Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 wiem wiem, branża z przyszłością, niestety umowy śmieciowe i nadal kiepsko płacą. Ot taka nasza rzeczywistość
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 ha,nie bedzie tak zawsze znam osoby ktore nie zle sobie radza dla chacego to nie zle sa perspektywy jedynie musi dac sie poznac,ze dobrze robi
uslow Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 I dlatego napisałem, że mam wrażenie iż w Stanach jest łatwiej o pracę (dla osób bez dobrego zawodu, nie tylko w przypadku pracy fizycznej). Jestem z Lublina. Zamiast szukać pracy we Wrocławiu, Krakowie lub Warszawie (pozostawić swoich krewnych, przyjaciół i mieszkanie) wolałem wyjechać zagranicę. Koszty niematerialne odległości takie same, a możliwości większe
uslow Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 A ja z dalekiego zachodu, ale Lublin w podpisie avatara mam
uslow Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 Wczoraj zajrzałem do Citibanku by podać im SSN, mam też do nich przybyć w sprawie aktualizacji danych gdy otrzymam pocztą zieloną kartę. Z tego co zrozumiałem od tego momentu będą mogli przygotować dla mnie pełne oferty produktów kredytowych... lub jak mi podpowiada moje kilkuletnie doświadczenie w tej branży chcieli w sposób szczególny zachęcić mnie do uzupełnienia danych po otrzymaniu green card
kzielu Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 Pełne oferty otrzymasz jak Twój credit score będzie na sensownym poziomie.
uslow Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 Pełne oferty otrzymasz jak Twój credit score będzie na sensownym poziomie. Tak też myślałem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.