Skocz do zawartości

Lot Przesiadkowy Do Nowego Jorku

grejba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W Lufthansie spokojnie sie najesz i napijesz. Wifi za 24 godziny kosztuje bodajze EUR 19.99 i jest dostepne wylacznie na wybranych trasach / w wybranych samolotach.

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

...jest dostepne wylacznie na wybranych trasach / w wybranych samolotach.

w 91% samolotow dlugodystansowych. :) Fakt, ze czasem nie dziala o czym milo informuja na poczatku lotu.

Napisano

Kolejny problem, nie mam karty kredytowej. Rodzice oczywiscie stwierdzili, ze jestem za mloda na takie rzeczy. Ile powinnam wziac ze soba gotowki a tak na wszelki wypadek?

Napisano

Kolejny problem, nie mam karty kredytowej. Rodzice oczywiscie stwierdzili, ze jestem za mloda na takie rzeczy. Ile powinnam wziac ze soba gotowki a tak na wszelki wypadek?

Ale na co?
Napisano

Nie, nie. Chodzi mi o takie wydatki jak np wlasnie wifi, czy nawet picie w samolocie. Jeszcze jedna kwestia, jezeli nie wyrobie sie na lot z Monachium do Nowego Jorku, to co wtedy?

Napisano

a to zalezy od przyczyn ;) takich opoznien,jak lecisz ta sama linia lotnicza -w tym samym sojuszu to znajda Ci miejsce w kolejnym samolocie.

zadzwon na infolinie lufthansy i zobaczysz jak z oplata za wifi,czy tez lot ma taka opcje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...