LinaMax Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 napiszcie, proszę , jak ktoś otrzyma w email z wyznaczoną rozmową....dziękuje i pozdrawiam
Gary Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 No terminy rozmów to zazwyczaj 23 bądź 24 każdego miesiąca bynajmniej tak to wygląda w ciągu ostatnich miesięcy, sam czekam i liczę że już w poniedziałek dostanę termin
oskar414 Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Też czekam mam numer 29XXX więc powinienem się załapać
LinaMax Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 a na stronie dvlottery też się pojawia po 23 ??
WikaZaneta Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Hej, witamy ponownie. My już po rozmowie, a dokładnie dzisiaj. Wizy przyznane :D .Powodzonka wszystkim czekającym na interview.
Gary Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Hej, witamy ponownie. My już po rozmowie, a dokładnie dzisiaj. Wizy przyznane :D .Powodzonka wszystkim czekającym na interview. Gratulacje, no ja to czekam na termin ale też już bliżej niż dalej
karolina_2311 Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Hej, witamy ponownie. My już po rozmowie, a dokładnie dzisiaj. Wizy przyznane :D .Powodzonka wszystkim czekającym na interview. Gratulujemy !!! Napisz jak wrażenia jak konsul o co pytał? ile to trwało ? Rozmowa w j.angielskim czy polskim ? Gdzie robiliście badania ? Ile kosztowały badania szczepionki itd Nasza rozmowa 9 kwietnia , 2 mamy badania w Krakowie .
Alleen Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Gratulujemy !!! Napisz jak wrażenia jak konsul o co pytał? ile to trwało ? Rozmowa w j.angielskim czy polskim ? Gdzie robiliście badania ? Ile kosztowały badania szczepionki itd Nasza rozmowa 9 kwietnia , 2 mamy badania w Krakowie . My też mieliśmy badania w Krakowie, Pierwsza tura to testy kiłowe 30zł/os, RTG 60zł/os, dzieci testy IGRA 300zł od dziecka ( 2-3 dni oczekiwania na wynik). Druga tura konsultacje 300zł/os. Bardzo miła pani doktor. Tylko wypełnianie dokumentów, trzeba liczyć 20 min na osobę. Pytania pani doktor: pobyty w szpitalu, czy na coś chorujemy, waga, wzrost, uczulenia na leki, czy palimy, czy obecnie przyjmujemy antybiotyki. Dzięki temu że udało nam się uzyskać karty szczepień w naszym ośrodku mieliśmy jedynie szczepienie przeciw tężcowi 50zł/os. Dzieci nie miały żadnych dodatkowych szczepień. Gdyby ktoś nie miał swojej karty może mieć jeszcze przeciw WZWB 70zł/os. Potrzebne dokumenty: 4 zdjęcia,książeczki zdrowia dzieci, karty szczepień dorosłych, adres w USA, Case number, paszporty. Parking przed Center Med 5zł za godz . Polecam nocleg w " Apartament Bajkowy" ul Librowszczyzna 4. Płaciliśmy 48zł od osoby, mieliśmy 1 pokojowe mieszkanko na 4 miejsca do spania, kuchnia i łazienka , 5 min pieszo do CenterMedu.
Natalia04 Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Napisano 17 Marca 2015 Dobra, to jeszcze ja się wetnę i w zakończę kwestię swojej opłaty za wystawienie karty: dziękuję za wszystkie sugestie- wykorzystałam opcję opłaty z karty, z tym nie było problemu i tym oto miłym akcentem pragnę zaznaczyć, że jestem już po wszystkich formalnościach, a jakby ktoś leciał 24 kwietnia z Warszawy LOTem bezpośrednio do Nowego Jorku, to niech da znać, jeśli przyda mu się towarzystwo
karolina_2311 Napisano 18 Marca 2015 Zgłoś Napisano 18 Marca 2015 My też mieliśmy badania w Krakowie, Pierwsza tura to testy kiłowe 30zł/os, RTG 60zł/os, dzieci testy IGRA 300zł od dziecka ( 2-3 dni oczekiwania na wynik). Druga tura konsultacje 300zł/os. Bardzo miła pani doktor. Tylko wypełnianie dokumentów, trzeba liczyć 20 min na osobę. Pytania pani doktor: pobyty w szpitalu, czy na coś chorujemy, waga, wzrost, uczulenia na leki, czy palimy, czy obecnie przyjmujemy antybiotyki. Dzięki temu że udało nam się uzyskać karty szczepień w naszym ośrodku mieliśmy jedynie szczepienie przeciw tężcowi 50zł/os. Dzieci nie miały żadnych dodatkowych szczepień. Gdyby ktoś nie miał swojej karty może mieć jeszcze przeciw WZWB 70zł/os. Potrzebne dokumenty: 4 zdjęcia,książeczki zdrowia dzieci, karty szczepień dorosłych, adres w USA, Case number, paszporty. Parking przed Center Med 5zł za godz . Polecam nocleg w " Apartament Bajkowy" ul Librowszczyzna 4. Płaciliśmy 48zł od osoby, mieliśmy 1 pokojowe mieszkanko na 4 miejsca do spania, kuchnia i łazienka , 5 min pieszo do CenterMedu. Dziekuje Teraz wiem na co mam sie przygotować , finansowo również Dobra, to jeszcze ja się wetnę i w zakończę kwestię swojej opłaty za wystawienie karty: dziękuję za wszystkie sugestie- wykorzystałam opcję opłaty z karty, z tym nie było problemu i tym oto miłym akcentem pragnę zaznaczyć, że jestem już po wszystkich formalnościach, a jakby ktoś leciał 24 kwietnia z Warszawy LOTem bezpośrednio do Nowego Jorku, to niech da znać, jeśli przyda mu się towarzystwo Ile płaciłaś za bilety jeśli morzna wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.