Marcela Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Do Nataszki.............Możesz opisać jak wyglądała wasza rozmowa z konsluem??? O co pytają????
karolina_2311 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Hej jak tam po interviu? pytanie do bobinataszka wiem ze dzisiaj mieliście spotkanie jesteśmy ciekawi jak wam poszło
NataszkaBobi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 pani konsul mloda i bardzo mila przed okienkiem jakies 5 minut, pytala nas o poprzedni pobyt w stanach, co zamierzamy robic, jakie plany, gdzie dokladnie jedziemy, gdzie zamieszkamy na poczatku, czyli standardowe pytania z tego co wiem. ogolnie spodziewalismy sie wiecej pytan. wizy prawdopodobnie do odbioru po 3 dniach, ale o tym informuja mailem lub smsem
karolina_2311 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 rozmawialiście po angielsku czy po polsku ? czy dołączyliście w dokumentach wasze środki na kącie czy to jest konieczne? Z tego co rozumiem dostaliście wize ?
Dragony Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 @NataszkaBobi gratulacje ... swoją drogą piękny numer
NataszkaBobi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 rozmawialismy i po angielsku i po polsku, swobodnie mozesz przejsc jesli Ci nie pasuje. nie dolaczalismy dokumentacji finansowej, ale w razie czego mielismy ja w teczce przy sobie i tak, wizy przyznane
karolina_2311 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Gratulujemy !!! Kiedy planujecie wylecieć i gdzie jeśli to nie tajemnica?
NataszkaBobi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 dziekujemy i trzymamy kciuki za reszte a gdzie dokladnie, to sie jeszcze zastanawiamy, bo jest pare opcji
glimi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 http://www.ustraveldocs.com - trzeba nadal się tu rejestrować przed spotkaniem?
glimi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Czy dobrze rozumiem, że po pozytywnej rozmowie ambasada za pomocą TNT przesyła paszport z wizą? Tak samo jak w przypadku NIV?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.