karolina_2311 Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Dostałam i na razie to wszystko. Czekam To dziwne !!! Morze pózniej wysłałaś papiery dlatego wszystko jest opoznione . pozdrawiam
cutmiut Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 To dziwne !!! Morze pózniej wysłałaś papiery dlatego wszystko jest opoznione . pozdrawiam jaki corfimation number? ja nic takiego nie dostałem
cutmiut Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 a nie, przepraszam. To jest ten numer na końcu, zaraz obok case number?
glimi Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Tak, to zwykłe potwierdzenie wysłania wniosku DS-260 i każdy go dostaje. No i trza mieć to ze sobą idąc na rozmowę.
Monia12 Napisano 11 Października 2014 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Są opóźnienia w przetwarzaniu DS-260 i wiele osób nie zostało jeszcze zaproszonych, mimo iż powinni, ale na każdego przyjdzie czas. Najlepiej poczekać do końca przyszłego tygodnia (do tego czasu prawdopodobnie wyślą kolejne zaproszenia), a jeśli nic nie przyjdzie, warto zadzwonić lub napisać e-mail do KCC.
Alleen Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 a ja się łapie na grudzień A jaki masz numer cutmiut?
cutmiut Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 11XXX, wg. biuletynu łapię się na grudzień. Ds-260 wypełniłem pod koniec maja więc może się uda z tym grudniem.
Alleen Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 A czy ktoś z osób kto przeszedł już badania lekarskie może wypowiedzieć się czy lekarz się czegoś "czepiał"? Czy lekarz zdradza się na badaniu z jakiego powodu można nie przejść takich badań? No i czy o tym czy z powodów zdrowotnych nie otrzymamy karty dowiadujemy się już po badaniu czy dopiero podczas rozmowy w konsulacie?
sly6 Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2014 Allen na czesc pytan znajdziesz odpowiedzia na wielu forach anglojezycznych oraz na stronach Bo lekarz nie moze Ci niczego zabronic.chyba ze chodzi o zdrowie,zycie innych osob wtedy powie co i jak. Wizy wydaje Konsul i jest wykaz chorob itp ktore moga uniemozliwic dostanie GC .a taki wykaz jest na pewnych stronach Lekarz moze sie pytac o blizny,tatuaze .. tutaj cos znajdziesz na ten temat http://travel.state.gov/content/visas/english/general/ineligibilities.html
drdfour Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 witam, porobilem juz badania itp czekam na rozmowe, mam 22 pazdziernika, ale jedno pytanie, czy oplate wizowa tj 330 dolarow place w ambasadzie USA (czy moge placic zlotowkami?) w warszawie czy sam mam zrobic przelew? jezeli tak to gdzie znajde dane..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.