marcinGD Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 hahahahaha no tak Ale KaeR, jesteś tego na 101% pewny, że mogę na luziku jechać tam sam? Bo wiesz przejadę sobie pięknie ładnie 350 km, a tu ZONK, gdzie masz " wapno" ? Bo jesli pewnie nie jesteście to wolę przedzwonić do Ambasady, żeby nie było wpadki.
wiater Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 spokojnie jedź, przecież nikt nie będzie mówił "A gdzie tatuś?" Zrobiłeś przelew, masz wszystkie papiery, jesteś umówiony na wizytę? jeśli tak to spokojnie sam wejdziesz do środka i będziesz "walczył" z Konsulem o wizę
sly6 Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 latwo mozesz sprawdzic na tym forum ze osoby majac 17 lat ida same na rozmowe o wize,tak samo leca a teraz juz sam poszukaj odpowiedzi jak sie wypelnia wniosek .jak jest z rozmowa ,bo troche jestes na tym forum i znajdziesz to bez trudu
marcinGD Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 O to nawet nie pytam, znajoma mojej mamy zrobi to razem ze mną cóż dzięki za pomoc, ale i tak w szoku jestem, że nawet zgody nie muszę mieć, dzięki
Lx13 Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Jak będziesz sie umawiać telefoniczne to możesz zadać takie pytanie i otrzymasz odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.