andyopole Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 To chyba moze zrobic z USA jesli sie zmiesci w 90 dniach. Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem. Limit malzenstw z obywatelkami obcych panstw wyczerpalem, enough...
KaeR Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem. Limit malzenstw z obywatelkami obcych panstw wyczerpalem, enough... No to chociaz mozesz sluzyc rada mlodszemu koledze, jak poznac amerykanke... na szybko.
Wiktorbenjamin Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 hehehe dobre mam paru znajomych w usa no i zona tez bys sie znalazla
sly6 Napisano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 no jak masz takich dobrych znajomych to i sie znajdzie.. polecisz i zobaczysz jak bedzie na miejscu
mpbc Napisano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 A po ile teraz chodzi żona? I co taniej wychodzi: mąż czy żona?
andyopole Napisano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2014 No to chociaz mozesz sluzyc rada mlodszemu koledze, jak poznac amerykanke... na szybko. Trzeba sie zakochac, w Ameryce lub w Amerykance. Kolejnosc dowolna a jedno nie wyklucza drugiego. Poniewaz moja Amerykanka nie chciala za nic do Europy musialem ja, kolejny raz zmieniac kraj I zaczynac od zakupu kolejnej przyslowiowej wiertarki.... A po ile teraz chodzi żona? I co taniej wychodzi: mąż czy żona? w utrzymaniu taniej zapewne wyjdzie facet...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.