Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chcialbym zapytac sie jak widzicie moja szanse na wize turystyczna.

Bylem w Stanach raz na wizie J1, wrocilem w terminie, nie zlamalem prawa ani nic zlego nie zrobilem. Obecnie jestem 2 raz na wizie J1 i tez mam zamiar wrocic na czas. Problem polega na tym, ze chcialbym przyleciec do Stanow turystycznie zima, na ferie (wiem, ze dlugi czas do tego ale juz zaczynam o tym myslec) na miesiac i potem znowu latem uzyskac wize J1. Myslicie, ze moga byc jakies problemy, jak powiem konsulowi, ze chce przyleciec na ferie do Stanow a on zobaczy, ze bylem juz 2x na J1 i pomysli, ze chce zostac nielegalnie? Myslalem, ze to bedzie plus, ze wrocilem na czas i ze podczas rozmowy o wize B2 powiem, ze chce jechac na lato znowu na J1, ale slyszalem rozne opinie, jedni mowia tak inni tak, przykladowo jedna osoba powiedziala mi, ze dostane odrazu odmowe bo pomysla, ze chce zostac i potem moge miec klopot z J1 na lato a nie chce ryzykowac, zeby nie przekreslic sobie szansy na J1 w przyszlosci. Wiec chce zapytac ekspertow jak to widza :)

Pozdrawiam!

Napisano

Szansa zawsze jakas jest,jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz. Pisalam juz kiedys,ze sa rozne sytuacje-ktos moze miec identyczna sytuacje jak ty i dostanie wize,a tobie sie nie poszczesci,albo na odwrot.

Ktos ci tu napisze,ze szansa 1% a za chwile wejdzie ktos i napisze,ze nie prawda bo jego znajomej znajoma dostala.

Skladaj podanie i nie patrz na to co ludzie mowia i pisza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...