georg700 Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Witam we wrzesniu bede w Nowym Jorku na kilka dni i chcialbym pojechac do Bostonu na jednodniowa wycieczke. Poleci ktoś najkorzystniejsze połączenie autobusowe z Manhhatanu? Jaki przewoźnik i skąd odjezdza? Dziękuje serdecznie z gory
Joyanna Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2014 Popatrz tutaj http://peterpanbus.com/
laurels Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2014 megabus.com połączenia nawet za 1$ jeśli wcześniej rezerwujesz. osobiście korzystałam 2 razy na roznych kierunkach i nie zapłaciłam więcej niż 20$
mi0706 Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2014 Ja jechałem rok temu na trasie NYC - Boston zapłaciłem w jedną stronę za osobę po $3, ale rezerwowałem od razu jak tylko pojawiał się rozkład jazdy na okres w którym chciałem się wybrać. Pamiętaj tylko, że autobus jest uzalezniony od korków i jeżeli masz np zdążyć na jakiś samolot to zaplanuj podróż z zapasem czasowym. Ja planowałem tak z 2 godzinnym zapasem a i tak się spóźniłem na samolot. Najperw autobus się spóźnił o 45 minut, potem kolejka na JFK się zepsuła i staliśmy 15 minut, a potem TSA zrobiło nam trzepankę bagażu i samolot poleciał bez nas. Sam autobus super! polecam! Odjeżdza z 35th jeżeli dobrze pamiętam. niedaleko Time Sq.
armata12 Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2014 Ostatnio sprawdzałem połączenia na http://www.wanderu.com/ na trasie NYC- Boston wychodziło mi 21-25 $
georg700 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2014 Jest opcja rezerwacji samej bez kupna biletów w Peter Panie? bilety 32 dolary w dwie strony za 2 osoby to tanio trzeba przyznac, choc pewnie dojdzie pare dolarow za zaplate zwykla karta visa zagraniczna, ale nie wiem czy plan sie nie zmieni:)
georg700 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2014 + jeszcze jedno pytanie, w nyc moge miec problem z dostepem do drukarki, czy w Peter Panie jest opcja pokazania jakiegos pdfa z telefonu?
Joyanna Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2014 + jeszcze jedno pytanie, w nyc moge miec problem z dostepem do drukarki, czy w Peter Panie jest opcja pokazania jakiegos pdfa z telefonu? Musisz miec wydrukowany bilet.
georg700 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 ajj. jakis punkick ksera na mannhatanie ?
kzielu Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 ajj. jakis punkick ksera na mannhatanie ? Szukaj Fedex store na przyklad (Kinko czy jak to sie tam nazywa). To jest dokladnie to co potrzebujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.