Skocz do zawartości

Wiza B-2 (Nielegalny Pobyt Rodzica)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o tak nie ma co sie martwic

nilkt nic nie wie,nie zapyta sie a najwyzej mozna glupiego udac,,jakby to bylo proste to prawie kazdy by wize otrzymal

ile to bylo postow ze Konsul sie spytal dlaczego Pan-Pani mnie oklamuje jak widze ktos jest w USA a do tego nalezy umiec klamac a kto potrafi tak robic?

czy mozna z kilku postow wyciagnac wniosek ze dana osoba potrafi klamac? a jesli nie to moze miec nie wesolo w przyszlosc czy to z wiza kolejna czy tez w ruchu bezwizowym

chce ktos klamac to niech sie liczy ze wszystkim,Twoje zycie,sprawa..

Napisano

Pewnie dane na temat rodziny zbieraja, np. Moja mama mogla byc po wize i wpisac ze ma kuzyna, a ja idac nie wpisze ze mam wujka a konsul juz widzi ze matka ma kuzyna a synalek nie wspomina, nielegal zegnam

Napisano

Pewnie dane na temat rodziny zbieraja, np. Moja mama mogla byc po wize i wpisac ze ma kuzyna, a ja idac nie wpisze ze mam wujka a konsul juz widzi ze matka ma kuzyna a synalek nie wspomina, nielegal zegnam

Jak dobrze pamiętam to nie ma pytania o kuzynów, ciotki i inne takie. Jest pytanie o najbliższą rodzinę. Nie ma co być bardziej papieskim niż sam papież.

Napisano

Patrz na moje 1 zdanie.

Do mnie to? Jesli wiesz, ze ktos z najblizej rodziny jest w stanach to wpisujesz. Kropka. Czy utrzymujesz kontakt czy nie. Jesli nie wiesz to oczywiste jest, ze nie wpisujesz. Sciemniac, ze nie wiedziales? C'mon.

Napisano

Niekonieczne. To sie da łatwo obronić. No ale trzeba umieć to robić ;)

Ja juz pisałem tu ze rodzina to mama/tata/rodzone rodzeństwo. Koniec i kropka.

Napisano

Konsule to tez nie czytaja w myslach i nie sa geniuszami, wizy to loteria znam ludzi co powinni byli dostac a nie dostali, sam sie kiedys wybiore, dzis sobie wlasnie tak pomyslalem ze przeciez wiz nie zniosa bo w pierwszym roku by mieli tam naplyw polakow taki ze by nie wyrabiali na lotnisku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...